RAFILA: "Impactul vaccinării va fi pentru viitoarele valuri pandemice"

J.P.
Miscellanea / 27 octombrie 2021

"Impactul vaccinării va fi pentru viitoarele valuri pandemice"

Alexandru Rafila, preşedintele Societăţii de Microbiologie din România, a declarat într-o dezbatere organizată de G4Media.ro că situaţia critică din sistemul de sănătate continuă, chiar şi cu creşterea ratei de vaccinare, spunând că "efectele vaccinării apar peste câteva săptămâni, impactul vaccinării va fi pentru viitoarele valuri pandemice".

Rafila a adăugat că e necesară coerenţa măsurilor restrictive, avertizând că e posibilă o "colmatare" a sistemului sanitar: "Dacă închid şcoala şi ţin mall-ul deschis, nu am făcut nimic, pentru că mut nişte copii din şcoală, unde sunt condiţii standardizate, la un alt tip de comportament mai neglijent".

Alexandru Rafila (preşedinte al Societăţii de Microbiologie din România): "Vaccinarea este extrem de importantă, dar, din păcate, vaccinarea nu rezolvă în acest moment situaţia critică de la acest moment. Efectele vaccinării apar peste câteva săptămâni, ca să nu mai discutăm de numărul celor care se vaccinează. Impactul vaccinării va fi pentru viitoarele valuri pandemice.

Există două tipuri de ezitări: cea legată de întreruperea unor ezitări şi cât este de acceptabilă în rândul populaţiei.

Am reuşit să omorâm vaccinarea şi măsurile de protecţie din două motive. În primul rând - mesaje transmise de persoane necredibile. În al doilea rând - nu am ştiut cum să o facem adaptat pentru fiecare categorie de populaţie.

Mulţi dintre concetăţeni, mai ales persoane vârstnice, sunt în mediul rural, şi nu se poate rezolva situaţia lor nici pe net, nici la telefon. Dacă lipseşte informarea corectă legată de măsuri, populaţia nu internalizează acest tip de comunicare. Nu vom avea succes cu măsurile dacă nu le consideră utile şi vor genera un anumit tip de frondă.

Sincer, nu ştiu cum vom trece peste această perioadă. Dacă închid şcoala şi ţin mall-ul deschis, nu am făcut nimic, pentru că mut nişte copii din şcoală, unde sunt condiţii standardizate, la un alt tip de comportament mai neglijent.

Trebuie să urmărim rata fatalităţii. Mi-e teamă că rata va creşte pentru că oamenii nu vor mai putea fi trataţi. Imaginile de la Matei Balş arată cât de aglomerat este, nu mai există posibilitatea reală de a trata oamenii

Mă tem că sistemul sanitar se va colmata şi nu ştiu ce vom face la acel moment.

Viteza de reacţie trebuie să crească rapid.

Susţin o lege care să respecte Regulamentul European legat de Certificatul Verde. Dacă îl foloseşti ca pe un băţ cu care să sperii sau să ameninţi, nu va avea efect."

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. a vaccina acum pe coama valului 4 e GRESEALA DE INCEPATOR !!!

    orice student la medicina in vata in anul 1 (sau anul 2 - depinde de specializare) la cursul de Imunologie ca NICIODATA NU E PERMISA IMUNIZAREA IN TIMPUL PANDEMIEI !!! De ce? Pentru ca asta FAVORIZEAZA aparitia unei mutatii !!! 

    Deci: cine a decis asta :  

    SAU nu are pregatire medicala  

    SAU e extrem de rau-voitor !  

    Valul imens de vaccinare de acum il vom plati cu multi morti si infectati grav in feb-mart 2022 pe coama valului 5  

    NIMENI, NICIODATA NU ARE VOIE SA VACCINEZE IN MASA IN TIMPUL UNUI VAL DE MANIFESTARE AL UNUI VIRUS/GERMENE ... "obligi" microorganismul sa muteze practic!  

    Sunt diabolici guvernantii si cei ce i-au impins la vaccinare in masa acum!

    Ei urasc poporul roman si MERITA SA MOARA!  

    Unui Gunoi uman ca ăsta, și aerul i l-aș da cu porția!!

    mii de oameni la patriarhie de sf dumitru si la vaccinare in loc sa iasa in strada , libertatea se cistiga prin lupta nu prin supunere la satana

    '9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, 

    10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. 

    11. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.' 

    12. Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus.  

    prin impiedicarea oamenilor de a-si CUMPARA cele necesare traiului , de a-si CUMPARA obligatiile catre stat taxe si impozite , de a-si VINDE serviciile , dreprul de a avea o slujba , a-ti indeplinit la perfectie ce este scris in biblie  

    ''16. Şi ea (FIARA COVID 19 ) îi SILESTE pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. 

    17. Încât nimeni să nu poată CUMPARA sau VINDE, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei 666 ' 

    nu va mai vaitati ca nu a-ti informat ca a-ti informat f bine despre inselaciune inca de la inceput  

    1. Da, e din Apocalipsa lui Ioan, Noul Testament, Biblie - e totul adevarat din ce scrie in Cartea Cartilor si traim aceste momente chiar acum

      tineti-va sufletul curat ... mai bine un stomac "curat" de mancare decat un suflet saracit de curatenie 

      corect, frumos si cu tilc spus

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb