Raiffeisen Bank a început să acorde credite în programul "Prima Casă 4"

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 26 iulie 2011

Raiffeisen Bank acordă, începând de ieri, credite în programul "Prima Casă 4", plafonul maxim alocat fiind de 115 milioane de euro, iar clienţii care îşi încasează salariile într-un cont curent deschis la bancă beneficiază de dobânzi mai mici, preferenţiale, se arată într-un comunicat al instituţiei bancare.

Creditele "Prima Casă 4" de la Raiffeisen Bank se acordă în lei şi în euro, pe o perioadă de maxim 30 de ani.

Pentru creditele în euro, dobânda este Euribor la trei luni - în prezent 1,53% + 3,7% marja băncii, iar pentru creditele în lei este Robor la 3 luni - în prezent 5,48 % + 2,2% marja băncii (dobânzi valabile pentru clienţii cu conturi de salariu la Raiffeisen Bank).

Avansul minim acceptat este de 5%, iar valoarea maximă care poate fi acordată este de 57.000 euro sau 66.500 euro pentru imobile cu autorizaţie de construire emisă după 22 februarie 2010.

O noutate este faptul că toţi clienţii care nu au în proprietate o locuinţă cu o suprafaţă mai mare de 50 mp, pot opta pentru un credit.

"Suntem preocupaţi să oferim cele mai bune alternative de finanţare pentru clienţii care doresc să-şi achiziţioneze o locuinţă, iar Prima Casă 4 este o astfel de soluţie. Am ţinut cont de acest lucru atunci când am decis să continuăm să participăm la Prima Casă 4. Ne vom păstra strategia de a recompensa clienţii noştri cei mai fideli, oferindu-le o dobândă mai mică, dacă îşi încasează veniturile în conturi curente la Raiffeisen Bank", a afirmat Radu Topliceanu, director executiv Aria Persoane Fizice, Raiffeisen Bank România.

În 2010 şi 2011, Raiffeisen Bank a acordat credite de achiziţie locuinţe prin programul "Prima Casă" în valoare de aproximativ 115 milioane de euro, iar în noua etapă, banca va continua să finanţeze în limita aceleiaşi sume.

Raiffeisen Bank are o reţea de peste 540 de agenţii în toată ţara, care deservesc aproximativ două milioane de clienţi persoane fizice, aproape 100.000 de IMM-uri şi peste 6.800 de corporaţii mari şi medii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb