Raiffeisen Bank lansează creditul imobiliar "Casa Ta Verde"

I.V.
Companii / 16 octombrie 2018

Raiffeisen Bank lansează creditul imobiliar "Casa Ta Verde"

Raiffeisen Bank a lansat creditul imobiliar "Casa Ta Verde" cu scopul de a încuraja persoanele fizice să-şi achiziţioneze locuinţe cu certificare de eficienţă energetică "Green Homes", acordată de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC), conform unui comunicat al Raiffeisen Bank remis Redacţiei noastre.

Printre caracteristicile creditului imobiliar "Casa Ta Verde" se numără dobânda fixă de 6,15% în primii şapte ani, iar începând cu al optulea an, dobândă variabilă, de la 2,75% marja de dobândă plus Robor la 3 luni sau dobândă variabilă pe tot parcursul creditului, de la 2,75% marja de dobândă plus Robor la 3 luni, valoarea creditului fiind între 5.000 şi 300.000 euro (echivalentul în lei). De asemenea, perioada acestui tip de credit variază între trei şi 30 de ani, iar garanţia acestuia se realizează prin ipotecă de rang 1, instituită asupra imobilului achiziţionat ori asupra unor bunuri imobile aflate în proprietatea solicitantului sau a unor terţi. În plus, avansul este de 15%-35% din valoarea imobilului, cel de 15% aplicându-se pentru achiziţia imobilelor din localităţile cu indice pozitiv de evoluţie a pieţei imobiliar, iar asigurarea obligatorie pentru imobilul adus în garanţie este cesionata în favoarea băncii.

"Opţiunea pentru o casă verde are o serie de avantaje. În primul rând, dobânda mai mică faţă de creditul imobiliar standard şi costurile mai mici la energie şi reparaţii aduc beneficii directe lună de lună, care se traduc printr-un cost redus al deţinerii locuinţei. De altfel, economiile anuale pe care le face un client care solicită un astfel de credit pot acoperi până la două rate din an. Nu în ultimul rând, a locui într-o casă verde înseamnă un mediu mai sănătos pentru întreaga familie, prin utilizarea la construcţia casei a unor materiale ecologice, non-toxice" a spus Cătălin Munteanu, Director Executiv Direcţia Persoane Fizice la Raiffeisen Bank.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Aceasta banca, pe numele ei Raiffeisen, face orice este posibil sa va insele in TOATE contractele. Nimic nu este de buna credinta, Daca ati auzit de pachetele zero TOT la lei, ei bine nu este asa daca nu ai in cont lunar virati 2000 lei sau daca ai un alt cont, din nefericire, in valuta , altul decat dolari sau euro !!! Feriti-va cat puteti !!!!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb