Rareş Bogdan: "Nu-l dăm afară pe domnul Boloş, îl rugăm doar să fie liberal"

S.B.
Politică / 19 iulie 2023

Rareş Bogdan: "Nu-l dăm afară pe domnul Boloş, îl rugăm doar să fie liberal"

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat marţi seară, despre o schimbare din funcţie a lui Marcel Boloş din funcţia de ministrul al Finanţelor, că nu îl dau afară pe domnul Boloş, îl roagă doar să fie liberal, informează news.ro.

I-am spus să nu se comporte ca un contabil, să se comporte ca un liberal responsabil, a precizat prim-vicepreşedintele PNL, referitor la negocierile cu Comisia Europeană privind scăderea deficitului şi măsurile fiscale care urmează să fie stabilite de Executiv. PNL nu va accepta să se distrugă capitalul românesc, proprietatea privată, a mai dat asigurări Rarelş Bogdan, el afirmând că trebuie să se pună la masă coaliţia pentru a stabili măsurile cele mai puţin nocive.

"Nu-l dăm afară pe domnul Boloş, îl rugăm doar să fie liberal", a afirmat Rareş Bogdan, despre nemulţumirile din partid faţă de modul în care ministrul Finanţelor negociază măsurile fiscale pentru atingerea ţintei de deficit.

"I-am spus lui Marcel Boloş să nu se comporte ca un contabil, să se comporte ca un liberal responsabil. El este un liberal, este român, ştie interesul national al României, cunoaşte relaţiile noastre cu Comisia, ce se poate negocia sau nu şi nu cred că metoda elicopterul în care îi afectăm pe toi şi facem un talmeş-balmeş este una sănătoasă", a spus Rareş Bogdan, în emisiunea Proiect de ţară: România, de la Prima News.

Despre informaţiile pe surse privind măsurile fiscale de majorare a taxelor şi impozitelor, Rareş Bogdan a arătat că a stat de vorbă cu mulţi colegi, din teritoru, ai judeţelor, ai filialelor, şi PNL nu va accepta să se distrugă capitalul românesc, proprietatea privată.

"Nu vom acepta aşa ceva, cu toate riscurile din lume şi cred că trebuie să ne punem la masă, după această săptămână toridă şi să vedem care sunt măsurile cele mai puţin nocive", a mai spus Rareş Bogdan.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Acest PECHINEZ,distreaza din cand in cand romanii,cu INEPTIILE pe care le debiteaza. Atat de mic,dar atat de galagios,PECHINEZUL,este negru-n ceru gurii ca magaru in capu p..i. Corect ar fi pechinezule ca gasca voastra fosta PDLista, sa iesiti de la guvernare,pentru BINELE ROMANIEI si ROMANILOR.!

    1. De unde stii? Ai pus mana pe stremeleagul magarului? Norocosule!

    PNL nu mai exista. Nu va mai trece pragul. Raul facut de PNL Romaniei este imens.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb