RAREŞ BOGDAN: "Nu susţin un guvern de uniune naţională, susţin un guvern în jurul PNL"

J.P.
Politică / 3 octombrie 2021

"Nu susţin un guvern de uniune naţională, susţin un guvern în jurul PNL"

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, afirmă că susţine un guvern constituit în jurul Partidului Naţional Liberal, nu un guvern de uniune naţională, conform Agerpres.

"Nu susţin un guvern de uniune naţională, susţin un guvern în jurul Partidului Naţional Liberal, pe care-l cunosc, care ştiu ce îşi asumă, care se află în parteneriat cu preşedintele României", a declarat Rareş Bogdan în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV.

El a afirmat că este un om "eminamente de dreapta" şi nu are încredere nici în AUR şi nici în PSD.

"Nu am încredere în AUR, nu am încredere în PSD, am încredere în PNL şi în cei de dreapta. Eu sunt un om eminamente de dreapta, nu cred în guvernări de stânga. Cu stânga nu poţi să-ţi faci nici măcar cruce, stânga este cea care risipeşte bogăţia pe care o adună dreapta - şi asta a spus Margaret Thatcher. Nu consider că Partidul Social Democrat sau AUR sunt formaţiuni serioase care vor cu adevărat creşterea economică", a spus Rareş Bogdan.

El a precizat că nu exclude un guvern minoritar.

"Nu exclud. Dacă cei din USR PLUS nu înţeleg că şansa acestei ţări este ca domniile lor să se întoarcă la guvernare, nu să stea într-o opoziţie continuă şi le place atât de mult în opoziţie, în realitate ei nedorind să guverneze, pentru că la guvernare este greu, la guvernare trebuie să-ţi asumi lucruri, faci şi lucruri neplăcute, ai şi apostrofări ale oamenilor. Dacă dânşii doresc să rămână ca un fel de îngeraş pe margine, atunci sigur că vom fi nevoiţi să guvernăm şi vom guverna minoritar", a afirmat prim-vicepreşedintele PNL.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. A aparut pacaliciul,mincinosul tari,

    RAREŞ BOGDAN:

    "Nu susţin un guvern de uniune naţională, susţin un guvern de bandiţi doar de la PNL" 

    Păcălici, îi vrei pe USRisti alături dar să se mulțumească cu Ministerul Culturii !

    Chiar așa proști crezi ca sunt? 

    Esti un om de dreapta, clar ! Ai facut parte din incubatorul de afaceri : Gusa- Hoandra- Rareș Bogdan ! Lipiți de afaceri cu statul, adică un capitalism de funcții, care ați pendulat

    când cu stânga, când cu dreapta. Tu ai fost pe la fosta televiziune a lui Vântu ( de dreapta?) la un pas de Director TVR ( neutră?) iar dacă insisti cu aparițiile la Antena3 ( de stânga?) îi vei lua locul lui Gadea! 

    Strins uniti in jurul Partidului, al Secretarului General, tovarasul Nicolae Ceausecu, ducem inainte, neabatut, steagul partidului, al clasei patronale, al intregului popor, in lupta dreapta, invingatoare, impotriva cercurilor retrograde, imperialiste, vindute intereselor oficinelor de spionaj straine de tara si neam.

    Uraaa! Uraaaa! Citu, pace! Partidul, Citu, Romania! Uraaa! Citu reales! Uraaa! 

    ba LIBIDINOSULE nu vezi ce fata de prost ai.TU ba libidinosule si cu PROSTUL de la cotroceni o sa ingropati PNL-ul .de unde dracu ai aparut sa dai tu lectii liberale.Poate DRACUL o sa te voteze.Nu este asa ca te doare la basca ba rujat LIBIDINOS.cand te vad la televizor imi vine sa imi dau cu tesla in cap.Ai o fata de BORFAS .si iti miroase gura a RAHAT

    Cel mai mare demagog in viata .USR nu este un partid de dreapta ,este neomarxist ,deci o noua stanga .Guvernul minoritar PNL de dreapta trebuie sustinut de PSD ,care este de stanga .Micul Musolini al romanilor ori este demagog ori prost ori si,si .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb