RASDAQ Preţul acţiunilor "Rompetrol" a pierdut 4,58%

R.U.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Jurnal Bursier / 2 septembrie 2004

Pe piaţa Rasdaq au fost efectuate ieri tranzacţii în valoare de 6,2 miliarde de lei, la jumătate faţă de nivelul înregistrat cu o zi înainte.

Cele mai tranzacţionate au fost acţiunile societăţii "Rompetrol" Bucureşti (VEGA), acestea înregistrînd un volum de tranzacţionare de 440.600 titluri. Cursul mediu a fost de 471 lei/titlu, cu 4,58% mai mic faţă de ziua anterioară. Brokerii sînt de părere că preţul acţiunilor VEGA a continuat să scadă ca urmare a rezultatelor nefavorabile comunicate de către societate pentru primul semestru de activitate din anul în curs.

Titlurile "Socep" au fost şi ieri în topul preferinţelor investitorilor, cu un volum de tranzacţionare de peste trei sute de mii de acţiuni. Cursul mediu, însă, a înregistrat o uşoară scădere, nivelul acestuia în cadrul şedinţei de ieri fiind de 1.650 lei/titlu.

La categoria a doua, cele mai căutate au fost acţiunile "Unisem" Bucureşti. Acestea au fost transferate în număr de 34.753, la un preţ mediu de 478 lei/titlu, în creştere cu 3,43% faţă de şedinţa precedentă.

În cadrul şedinţei de ieri, un investitor a achiziţionat 34.550 de acţiuni "Bega Utilaje ConstrucTii" Bucureşti la cursul de 41.280 lei/titlu, în creştere cu 17,94% faţă de nivelul mediu înregistrat în ultima şedinţă de tranzacţionare.

În ceea ce priveşte producătorul constănţean de ulei, "Argus", interesul investitorilor pentru titlurile acestuia s-a diminuat, înregistrîndu-se ieri un volum mediu de tranzacţionare, precum şi o uşoară depreciere a cursului.

Acţiunile "Fondului Oamenilor de Afaceri" (XFOA) au fost transferate la un curs mediu de 21.816 lei/titlu, în scădere cu 36,87% faţă de nivelul înregistrat cu o zi în urmă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb