Răzvan Boşomoiu este noul CEO al Wienerberger România

S.B.
Companii #Construcţii / 29 august 2022

Răzvan Boşomoiu este noul CEO al Wienerberger România

Wienerberger anunţă că Răzvan Boşomoiu a fost numit noul CEO al Wienerberger România.

Răzvan Boşomoiu îi va succeda lui Christian Reingruber, cel care a deţinut funcţia de managing director interimar până la data de 25 august 2022 şi care se va concentra din nou exclusiv pe rolul său de Chief Operating Officer pentru Wienberberger Building Solutions Europa Centrală şi de Est.

Prin coordonarea unor echipe complexe, Răzvan Boşomoiu a contribuit semnificativ la reproiectarea modelelor de business, convergând spre creşteri durabile şi profitabile şi accelerând procesul de inovaţie, indiferent de brandul pe care l-a reprezentat.

"Sunt bucuros să vă anunţ că l-am desemnat pe domnul Răzvan Boşomoiu noul CEO al echipei noastre din România, fiind încrezător că, împreună cu echipa sa de management care are, de asemenea, o vastă experienţă, vor duce mai departe povestea noastră de succes - o poveste centrată pe client, cu o istorie de peste 200 de ani de inovaţie şi îmbunătăţire a calităţii vieţii oamenilor. Cu o experienţă solidă în ceea ce priveşte managementul oamenilor şi cu expunerea sa internaţională în medii comerciale şi de producţie, Răzvan este cea mai bună alegere pentru noi. Îi urez succes în noul său mandat de a conduce Wienerberger România, în beneficiul angajaţilor, acţionarilor şi clienţilor noştri, continuând acelaşi drum al dezvoltării şi al succesului.", a declarat Christian Reingruber, Chief Operating Officer pentru Wienerberger Building Solutions Europa Centrală şi de Est.

"Aştept cu nerăbdare să îmi transpun pasiunea şi experienţa în management în scopul sprijinirii echipei şi partenerilor Wienerberger. Sunt bucuros să fac parte din această echipă minunată şi de succes.", a declarat Răzvan Boşomoiu, CEO Wienerberger România.

Înainte de a se alătura echipei Wienerberger, Răzvan Boşomoiu a fost General Manager La Lorraine România, producător de panificaţie belgian.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb