Răzvan Nicolescu, promovat în cadrul Deloitte

P.A.
Companii / 24 iunie 2019

Foto: Răzvan Nicolescu

Foto: Răzvan Nicolescu

Răzvan Nicolescu, promovat recent în poziţia de partener în cadrul practicii de consultanţă a Deloitte, preia şi rolul regional de lider al industriei gazelor naturale, petrolului şi produselor chimice pentru Europa Centrală, anunţă un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România şi Moldova, a declarat: "Statutul de partener este cea mai mare recunoaştere în domeniul serviciilor profesionale, certificând atingerea celui mai înalt nivel de expertiză tehnică, de calitate a serviciilor oferite clienţilor şi de capacitate de dezvoltare si coordonare de echipe. Îi urez bun-venit lui Răzvan în echipa de parteneri şi sunt convins că profesionalismul, hotărârea şi experienţa sa internaţională vor contribui semnificativ la valoarea serviciilor pe care le oferim clienţilor noştri din domeniul energiei".

În noul său rol de lider de industrie pentru Europa Centrală, Răzvan Nicolescu va deservi cu companiile mari din energie care activează la nivel regional. De asemenea, el va coordona dezvoltarea de servicii noi dedicate acestui sector pentru a răspunde unor nevoi stringente ale clienţilor, precum cyber security, schimbări ale cadrului de reglementare şi digitalizarea proceselor şi operaţiunilor, se mai anunţă în comunicat.

"Îl felicit pe Răzvan pentru noul rol de coordonare la nivel regional, preluat la scurt timp după ce a devenit partener, şi sunt convins că va contribui la consolidarea poziţiei noastre de lider în domeniul energiei în această regiune a Europei. Rolul liderului de industrie este să identifice şi să folosească expertiza Deloitte din toată lumea în beneficiul clienţilor, care trec printr-o perioadă marcată de provocări ca urmare a etapei de tranziţie în care se află industria energetică, a digitalizării şi a competiţiei tot mai intense pentru pieţe şi clienţi", a declarat Alastair Teare, CEO, Deloitte Europa Centrală.

Răzvan Nicolescu s-a alăturat Deloitte în 2015 şi a devenit în scurt timp lider al industriei de energie şi resurse naturale pentru România. El este absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti cu specializarea Inginerie Electrică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb