READ ARAFAT: "Există discuţii cu Ungaria pentru transferul pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2 aflaţi în stare gravă"

G.B
Miscellanea / 8 octombrie 2021

Read Arafat

Read Arafat

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a anunţat, astăzi, că există discuţii cu Ungaria pentru transferul pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2 aflaţi în stare gravă, potrivit Agerpres.

"Se ştie deja că sunt discuţii cu Ungaria. Se perfectează un mecanism prin care este posibil să folosim facilităţi (...) în zona transfrontalieră. Şi acest lucru aşteptăm să fie perfectat. Nu se poate perfecta într-o zi, două. Sunt discuţii şi aşteptăm şi de la colegii noştri să vină să ne spună cam care este soluţia lor finală. Este posibil să se facă acest lucru, dar aşteptăm de acolo să ne spună care este mecanismul agreat. Şi, bineînţeles, vom vedea cum vom colabora cu ei. (...) Din zona de graniţă şi nu numai, pentru că putem să ducem şi din Bucureşti la Arad şi de acolo să trecem graniţa. Problema este să se perfecţioneze mecanismul de transfer - ce pacienţi, câţi pacienţi, unde exact, medici, personal de legătură care să ajute acolo", a declarat Arafat, la Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de la Ciolpani.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Cinste lor, rusine tie.

    Un medic care interzice actul medical si propune genocidul in rol de cura, sau nu esti medic? 

    1. Oamenii au decis sa nu se vaccineze, trebuie lasati in pace.. De ce sa cheltuiesti sute de mii de euro? Ei nu au incredere in medicina asta moderna.

      ,,Lăsați în pace"....

      Voi nu puteți înțelege că puteți alege ce faceți cu viața voastră în o serie de boli dar aceasta este o boală f periculoasă infectocontagioasă ce poate face mult rău restul populației ce e responsabilă ?! 

    UNDE SINT CELE 4000 DE PATURI ?

    Nu se poate un altfel de transfer? Pentru Orban al lor noi să dăm la pachet pe Iohannis, Câțu și Orban al nostru? 3 în 1,poate ungurii acceptă!?

    Nu pare logic sa trimiti pe cineva din Bucuresti in Ungaria cand poti trimite cei din partea de vest care ajung imediat. Cum e transportat cineva din Bucuresti? Cu avionul?

    Nu trebuie trasferati in Ungaria, trebuie trimisi in Piata Victoriei. Sa faca niste corturi acolo si sa i trateze nu sa cheltuie banii pe transport , sa plateasca tratamente prin Ungaria! Putem face corturi pentru ei si nici nu - i priveaza autoritatile de eventuale proteste. Daca e sa se stranga cetatenii acolo , practic pot participa si acesti cetateni intr un mod mai pasnic , desigur.

    1. :))solutia cea mai buna

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb