Regnet lansează serviciul RCaaS

S.B.
Companii / 17 mai 2023

Cristian Bărcan, CEO Regnet

Cristian Bărcan, CEO Regnet

Regnet lansează RCaaS (Register of Commerce as a Service), un serviciu dedicat sistemului bancar prin care înfiinţarea sau modificarea unei firme ori PFA poate fi implementată în orice platformă digitală sau aplicaţie.

În mod concret, RCaaS ajută comunitatea de banking prin generarea de noi clienţi şi implicit conturi bancare, şi prin fidelizarea şi loializarea utilizatorilor actuali prin oferirea unui ajutor direct pentru operaţiunile ce necesită înregistrare la Registrul Comerţului. De asemenea, băncile pot evita probleme de tip AML-KYC cu clienţii business, în procesul de cunoaştere a clientelei, identificarea ultimului beneficiar real şi restricţii privind iniţierea şi continuarea relaţiei de afaceri.

"Viziunea noastră este de a optimiza şi simplifica procesele de înfiinţare sau modificare a unei firme ori PFA. Astfel, obiectivul proiectului RCaaS este de a oferi antreprenorilor o cale cât mai rapidă şi uşoară de a înregistra operaţiuni la Registrul Comerţului din orice aplicaţie sau platformă financiară", a declarat Cristian Bărcan, CEO Regnet.

Compania Regnet estimează că prin noul serviciu RCaaS va crea 10 parteneriate noi cu instituţii financiare până la finele anului 2023 şi va genera o creştere a veniturilor de 10-15% în anul 2023. Regnet a înregistrat un avans al cifrei de afaceri de 15% în primul trimestru al anului 2023 în comparaţie cu primele trei luni de anul trecut.

Numărul total de clienţi ai companiei Regnet se ridică la peste 15.000 de la înfiinţare până în prezent. De la momentul lansării din urmă cu mai bine de şapte ani, prin intermediul platformei Regnet au fost create peste 7.000 de firme şi mai mult de 3.000 de PFA (persoane fizice autorizate).

În ce priveşte societăţile cu răspundere limitată (SRL) numărul de înfiinţări a fost de 26.711 în primele trei luni din 2023, faţă de 27.058 în aceeaşi perioadă a anului trecut, în scădere cu 1,29%, potrivit Regnet. În privinţa evoluţiei PFA, în primele trei luni au fost înregistrate un număr de 11.145 de entităţi, în creştere cu 39,93% faţă de primele patru luni din 2022.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb