RE/MAX România încheie un parteneriat cu Tradesilvania pentru a oferi posibilitatea tranzacţionării de imobiliare cu criptomonede

S.B.
Companii #Construcţii / 8 iunie 2022

RE/MAX România încheie un parteneriat cu Tradesilvania pentru a oferi posibilitatea tranzacţionării de imobiliare cu criptomonede

RE/MAX România anunţă încheierea unui parteneriat cu Tradesilvania prin care îşi propune să ofere clienţilor posibilitatea de a realiza tranzacţii imobiliare sigure cu active digitale.

"Tot mai mulţi vânzători şi dezvoltatori imobiliari din ţările vestice, şi chiar din România, acceptă plata în criptomonede, tendinţă care se află pe un trend ascendent de o bună perioadă. Peste câţiva ani, tranzacţiile cu active digitale nu vor mai fi deloc exotice, drept urmare trebuie să ne pregătim din timp pentru noua normalitate a viitorului. Parteneriatul nostru cu Tradesilvania vine, aşadar, ca o continuare a strategiei noastre de dezvoltare şi deschide o nouă cale modernă de tranzacţionare, sigură şi eficientă pentru clienţii noştri", a declarat Răzvan Cuc, Preşedinte RE/MAX România.

RE/MAX România a avut în ultima perioadă solicitări şi chiar tranzacţii încheiate cu crypto, însă printr-un proces destul de lung şi anevoios. După o atentă analiză a funcţionalităţilor platformelor de investiţii şi custodie a activelor digitale, raportat la securitate, protecţie a bunurilor digitale, factori juridici, administrativi şi de reglementare, RE/MAX România a ales soluţiile Tradesilvania, pentru a furniza clienţilor şi investitorilor cele mai bune servicii pe acest segment.

Misiunea Tradesilvania este de a oferi o experienţă simplificată şi transparentă, care îi include în mod activ pe clienţi în proces, realizând cadrul de reglementare legală şi asigurând calitatea interacţiunii acestora cu RE/MAX.

"Suntem bucuroşi că putem duce mai departe misiunea Tradesilvania prin intermediul unui nou partener de excepţie precum RE/MAX, să creştem şi să explorăm potenţialul activelor digitale împreună. Totodată, aşteptăm cu încântare rezultatele directe ale acestei colaborări, care se vor reflecta cu precădere în experienţele clienţilor finali, investitorii RE/MAX", a declarat Ciprian Dobrescu, co-fondator Tradesilvania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb