Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează un nou proiect medical

D.T.
Companii / 20 februarie 2023

Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează un nou proiect medical

Reţeaua de sănătate Regina Maria lansează EXAVET, primul laborator de Analize şi Imagistică Veterinară din cadrul reţelei. De acum, şi animalele pot beneficia de un diagnostic corect, prin intermediul analizelor şi investigaţiilor RMN (imagistică prin rezonanţă magnetică), în cadrul unui laborator şi centru de imagistică veterinară, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, "EXAVET este un proiect care deschide noi direcţii la nivelul reţelei de sănătate Regina Maria. Nişa veterinară este o alegere firească, o direcţie ce face parte din planul nostru de dezvoltare. Obiectivul EXAVET este acela de a aduce calitatea serviciilor de medicină veterinară la cele mai înalte standarde, prin tehnologia de ultimă generaţie pe care o oferim atât în cadrul laboratorului, cât şi în noul centru de imagistică. Animalele de companie fac parte din viaţa noastră de zi cu zi, din familia extinsă, şi ne dorim să beneficieze de cele mai bune servicii medicale, pentru un diagnostic precis", declară Olimpia Enache, COO, Reţeaua de sănătate Regina Maria.

Conform statisticilor publicate de Euromonitor la nivelul anului 2022, se estimează că îngrijirea sănătăţii animalelor va cunoaşte o creştere rapidă în materie de dezvoltare, motivul pentru aceasta fiind atenţia din ce în ce mai mare acordată de români sănătăţii şi bunăstării animalelor lor de companie. Mai mult, un studiu realizat de o companie privată în 2021 arată că deţinerea de animale de companie se află pe un trend ascendent, iar dintre ţările Uniunii Europene, România deţine cel mai mare procent de gospodării cu pisici (48%) şi câini (45%), adaugă comunicatul.

Ultimele date raportate la nivel naţional arată că în România există peste 8.800 medici veterinari, ce activează în aproximativ 5.500 de cabinete şi clinici veterinare, spitale universitare şi ferme zootehnice. Astfel, unul dintre obiectivele EXAVET este de a veni în ajutorul medicilor veterinari cu aparatură ultraperformantă, ce reduce eroarea umană şi ajută la stabilirea unui diagnostic rapid şi sigur.

EXAVET reuneşte o echipă de medici şi colaboratori cu experienţă în domeniul medicinei veterinare.

"Cu experienţa şi pasiunea dedicată activităţii de laborator, ne dorim să oferim medicilor veterinari încredere în analize, certitudine în rezultate şi siguranţă în diagnostic, prin intermediul tehnologiei de ultimă generaţie. Scopul nostru principal este să asigurăm sănătatea familiei extinse", a declarat Dr. Cristina Bunea, şef laborator EXAVET.

Laboratorul EXAVET va deservi medicii veterinari din întreaga ţară - cei care activează în cabinete şi clinici veterinare, fiind un partener important şi pentru fermele zootehnice, unde va juca un rol esenţial în diagnosticarea oricăror probleme ce pot să apară în sănătatea animalelor. EXAVET devine astfel, înca de la lansare, un colaborator strategic pentru dezvoltarea şi funcţionarea conformă a fermelor partenere, mai informează comunicatul.

Departamentele laboratorului EXAVET - microbiologie, parazitologie, micologie, hematologie, biochimie-imunologie-endocrinologie, serologie, morfopatologie sunt dotate cu aparatură state-of-the-art, utilizând kituri strict de uz veterinar şi respectând aceleaşi standarde înalte de calitate precum cele folosite în medicina umană.

Capacitatea de procesare şi analiză a probelor din noul laborator poate ajunge la 2.500 de teste pe zi şi la peste 650.000 anual. Rezultatele analizelor de biochimie, imunologie, hematologie şi parazitologie se pot obţine în aceeaşi zi, EXAVET având capacitatea şi logistica necesară de a colecta şi analiza probe din întreaga ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb