Reţeaua Dentară Clinicile Dr. Leahu deschide încă o clinică în Bucureşti

G.D.
Companii / 24 august 2022

Reţeaua Dentară Clinicile Dr. Leahu deschide încă o clinică în Bucureşti

Clinicile Dentare Dr. Leahu inaugurează astăzi cel de-al nouăsprezecelea centru stomatologic din reţea, în Bucureşti, în urma unei investiţii de 800.000 de euro, conform unui comunicat remis redacţiei. Clinica se situează în Piaţa Alba-Iulia şi e a doua ca mărime dintre cele opt clinici stomatologice ale reţelei din capitală. Spaţiul are 740 de metri pătraţi şi găzduieşte douăsprezece cabinete, bloc operator, radiologie şi zonă dedicată serviciilor pentru copii, care integrează tehnologia de tip gamification, conform conceptului "Academia Spaţială" Dr. Leahu.

"'Ne pregătim pentru un aflux de pacienţi cu cazuri simple şi investim în cât mai multe cabinete care să le trateze; continuăm să facem şi lobby pentru decontarea serviciilor de către Stat sau angajator, prin abonamentele stomatologice. Mutăm deci accentul de pe tratare pe prevenţie în modelul de business, fiindcă peste jumătate dintre copiii şi tinerii sub 17 ani nu accesează tratamentul recomandat de stomatolog şi se văd consecinţele în viaţa de adult, când în cele mai multe cazuri se impun implanturile dentare. Chiar dacă am construit reteaua cu cea mai mare experienţă în tratarea cazurilor complexe, credem că leadership-ul de industrie se manifestă şi în sensul investiţiilor în tratamentele cazurilor necostisitoare, dar care asigură sănătatea dentară pe termen lung", declară Dr. Ionuţ Leahu, CEO şi fondator Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Potrivit sursei citate, majoritatea pacienţilor de peste 50 de ani solicită cel mai des tratamente cu implanturi dentare (15%) şi proteze (14%), arată cea mai amplă analiză a companiei, care a interpretat datele a aproximativ 50.000 de pacienţi care au accesat, în ultimele 18 luni, circa 500.000 de servicii în clinicile Dr. Leahu din toată ţara. Chiar şi tinerii sub 30 de ani vin la stomatolog cu afecţiuni care necesită deja tratamente de canal (18%), din cauză că nu au fost trataţi la vârste mai fragede, consideră medicul: "Dacă nu te duci la stomatolog începând cu primul dinte, ajungi să ai la 35 de ani problemele care apar, în mod obişnuit, după 65. Asta arată şi analiza noastră, tineri adulţi cărora suntem nevoiţi să le facem extracţii la 20 de ani, fiindcă până atunci, cel puţin jumătate dintre ei au stat cu carii. E vital să avem un program naţional pentru sănătatea copiilor".

Cel mai recent studiu Kantar, comandat de Clinicile Dentare Dr. Leahu au confirmat pentru al patrulea an la rând că o treime din părinţi nu-şi duc nici acum copiii la dentist, majoritatea din cauza lipsei banilor. Nici cei care îşi duc, totuşi, micuţii la stomatolog nu respectă opinia specialistului: 57% dintre serviciile stomatologice necesare copiiilor nu au fost accesate de părinţi. Diferenţa cea mai mare apare în rândul tratamentelor cu aparate dentare (77,69%), sigilări (65,55%) şi obturaţii dentare (61,30%).

Datele pacienţilor care s-au tratat în clinicile companiei arată că incidenţa cariilor dentare la copiii sub 10 ani este încă extrem de ridicată, jumătate dintre ei suferind de această afecţiune, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb