Reţeaua Medicală Arcadia depăşeşte pragul de 1 milion de pacienţi

S.B.
Companii / 21 septembrie 2021

Reţeaua Medicală Arcadia depăşeşte pragul de 1 milion de pacienţi

La 13 ani de la înfiinţare, Reţeaua Medicală Arcadia depăşeşte pragul de 1 milion de pacienţi, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Arcadia se defineşte printr-o echipă medicală profesionistă şi echipamente premium, două dintre motivele pentru care peste un milion de pacienţi au ales această reţea de sănătate. Totodată, echipa Arcadia acţionează cu atenţie şi empatie faţă de nevoile pacienţilor, pentru ca aceştia să se simtă în siguranţă şi să beneficieze de cea mai bună experienţă medicală", a declarat Raluca Fiterman, CEO Arcadia - Spitale şi Centre Medicale.

Din 2008 şi până în prezent, s-a investit constant în proiecte concepute în jurul nevoilor pacienţilor. Doar în acest an, suma necesară pentru finalizarea proiectelor în curs depăşeşte 20 de milioane de euro.

"În viitorul imediat, intenţionăm să deschidem Spitalul de Recuperare Medicală Arcadia care va include o bază de recuperare robotizată şi tehnologie revoluţionară, elemente ce vor aduce beneficii majore pentru pacienţi. Spitalul, un proiect medical revoluţionar atât pentru România, cât şi pentru Europa de Vest, va oferi pacienţilor acces la tehnologie şi echipamente medicale de ultimă generaţie", a adăugat Dan Fiterman, Director General Arcadia - Spitale şi Centre Medicale.

Concepută ca o structură multidisciplinară ce include servicii medicale integrate, Reţeaua Medicală Arcadia a fost fondată în urmă cu 13 ani de către Raluca şi Dan Fiterman, cu focus pe specialităţile de pediatrie, maternitate şi chirurgie. Prima unitate medicală Arcadia a fost deschisă în Iaşi - un centru specializat în servicii de imagistică medicală de înaltă performanţă.

În prezent, reţeaua medicală îşi continuă dezvoltarea pe baze solide, prin investiţii importante ce vor oferi soluţii complexe pentru pacienţii din regiunea de Nort-Est a ţării şi nu numai.

Doar în luna iulie 2021 cifra totală a investiţiilor a depăşit 1 milion de euro. Departamentul de Obstetrică-Ginecologie şi Maternitatea Arcadia au adăugat tehnologiei deja existente un ecograf performant, dedicat investigaţiilor de morfologie fetală şi alte 4 ecografe pentru investigaţii punctuale.

Departamentele de Gastroenterologie, Medicină internă şi Endocrinologie au fost dotate cu alte 4 ecografe multidisciplinare, iar în Blocul operator a fost instalat încă un sistem C-arm, dedicat intervenţiilor de chirurgie generală, neurochirurgie şi chirurgie ortopedică. Un microscop operator de nouă generaţie a completat dotarea de excepţie a departamentului de neurochirurgie Arcadia.

Parcursul Arcadia - Spitale şi Centre Medicale, o călătorie plină de inovaţie şi premiere medicale

În cei 13 ani, activitatea desfăşurată în cadrul Arcadia - Spitale şi Centre Medicale a fost marcată de o serie importantă de premiere medicale, realizate prin excelenţa specialiştilor medicali şi a tehnologiei disponibile în cadrul reţelei.

În noiembrie 2010 s-au realizat primele artroplastii (proteze) din Secţia de Ortopedie-Traumatologie într-un spital privat din zona Moldovei, iar pentru prima dată în regiune, în 2017, pacienţii au avut la dispoziţie şase tipuri de intervenţii chirurgicale bariatrice şi metabolice, printr-o singură incizie - SILS.

Anul 2020 a marcat o premieră regională pentru Centrele de Imagistică Medicală Arcadia - dotarea cu aparate RMN 3 TESLA, tehnologie care facilitează diagnosticarea cu acurateţe a unui spectru larg de afecţiuni, iar în 2021 are loc o altă premieră medicală pentru Spitalul de Radiologie Intervenţională Arcadia - embolizarea unui anevrism splenic.

De-a lungul timpului, Arcadia - Spitale şi Centre Medicale s-a dezvoltat pe o structură complexă de servicii medicale, aflată în continuă evoluţie, care reuneşte: Spitalul Multidisciplinar, Spitalul de Cardiologie Intervenţională, 3 Centre de Imagistică Medicală, o Maternitate şi 6 Centre Medicale. În continuarea angajamentului de inovare faţă de pacienţi, anul trecut a fost lansat serviciul de telemedicină Arcadia Line, pentru a răspunde nevoilor acestora în timpul pandemiei. De asemenea, tot anul trecut a fost deschis şi Centrul de sănătate a femeii, un proiect ce oferă un circuit complet de investigaţii şi consultaţii medicale conceput pentru paciente, care include servicii medicale de obstetrică-ginecologie, chirurgie estetică şi nutriţie.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Despre amenzile acordate de Consiliul Concurentei nu spuneti nimic?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb