Reuters: "Rusia a lansat 3.000 de bombe asupra Ucrainei în luna martie"

T.B.
Internaţional / 3 aprilie

Reuters: "Rusia a lansat 3.000 de bombe asupra Ucrainei în luna martie"

Rusia a lansat numai în luna martie asupra Ucrainei peste 3.000 de bombe aeriene ghidate, 600 de drone şi 400 de rachete, a declarat miercuri preşedintele Volodimir Zelenski, citat de Reuters.

Moscova şi-a intensificat în ultimele două săptămâni campania de atacuri aeriene cu mijloace cu rază lungă de acţiune asupra infrastructurii energetice ucrainene, distrugând o parte din sistemul deja slăbit de bombardamentele ruseşti anterioare în timpul celor peste 25 de luni de invazie pe scară largă declanşată de Rusia, conform sursei.

Separat, Rusia şi-a intensificat utilizarea bombelor ghidate lansate din aer în zona frontului în ultimele luni. Acestea sunt lansate de avioane de război din teritoriul controlat de Rusia şi planează spre ţintele lor cu mare viteză, transmite Reuters.

Pentru Moscova aceasta a devenit o modalitate eficientă de a lansa cantităţi mari de explozibili deasupra tranşeelor şi clădirilor ucrainene din apropierea frontului, o abordare care favorizează puterea exploziei în detrimentul preciziei, notează agenţia de presă citată.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. si numaratoarea continua....doamne ajuta!...;)))

    De unde au atatea bombe rusii,

    noi stiam din presa "libera" inca din 2022,ca rusii nu au arme,

    soldatii dezerteaza sau mor de foame si ca Putin acusica moare 

    1. De fapt sursa initiala a stirilor din presa "libera" este radio Erevan. Mare atentie !

      “noi stim din presa”… foarte bine.. dormiti linistiti cu “presa” sub “presha”…

      fiecare economie are indicatori de urmarit… e ca la doctor… pana acolo te lauzi in “ presa sau te dai victima” (ca sa ametesti adversarii) iar analizele… ekgul si altele spun real cum sta treaba intre “sportivi”… 

      rusia e la categoria grea… are din start peste 600 bil rezerv usd iar ucraina categoria musca 60 bil rezerv usd…  

      ruslanul parsiv de fel … a inceput sa atace ucraina cu costuri mici (ca raport din total russ rezerve usd) din 2016 depressie economic cu peste 30-40 de NPLuri … a decis rusia sa destabilizeze mai mult si ca e oportun sa puna mana pe teritorii … 

      Pe urma a sesizat si buimaceala cauzata de China Global cu Cov19 si a dat drumul la asalt.. crezand ca alte state ocupate cu treburile lor nu vor interveni. 

      Unul de cateoria grea… dar malac si “prost”…(conducatorul nu cetatenii) a zis ca intra in ring peste unul de categoria musca… si sa vezi ce il striveste. 

      Surpriza face ca multi au observat meciul.. in timp ce malacul alearga “musca”… si o casapeste… musca cu avantaj de viteza si flexibilitate a scapat care cum a putut de ceva crosee… dar malacul nostru in idiotenia lui la pauzele de repriza se lauda victorios cu pumnii in piept ca ce ii face lui celui de categoria musca… situatie in care multi “sportivi” observa ca jocul nu este corect.. si sunt diferente mari de categirii plus ca pretexte mincinuafe ale malacului de a intra peste categoria musca in “rinng” si a o bate! 

      Aici a fost necesar trimitere de ceva inca 1-2 “sportivi” categorie “musca” ca sa mai ameteasca si sa bazaie putin malacul “prost” intrat intentionat sa bata in categorie gresita.. in asteptarea unui diznodamant omul din categoria musca asteapta sa intre unu de categoria grea sau arbitrii si sa scoata malacul din ring. 

      malac rusnac cu probleme de Ego …  

      vorbeste despre alte state de “imperialism” iar pe Rusi de peste sute de ani nu i-a saturat largirea granitelor…in arme. 

      s c c r e t 

    Intrebare: De ce lanseaza Rusia bombe pe fostul terotiru al Bulgarilor? (pe o parte din el)...

    De ce Rusia a anexat Crimeea mintind ca e parte istorica din Rusia cand in Realitate e parte istorica a Bulgarilor?! 

    Teme de gandit pentru rusnac...la urmatoriul interviu... 

    Slava Runacul... 

    Slava rusnica... cu minciunica... 

    s c c r e t 

    1. si teritoriul ucrainei care e ? ala original

      Poate ca ar trebui informat si președintele Bulgariei, Rumen Radev, despre aceasta chestie cu totul si cu totul extraordinara.

      Ia vezi la Republica Kieveana poate gasesti! Apoi in acele vremuri cauta cine era mujicia si ce terenuri avea. Dar degeaba polemizam cu trolii! Indiferent cum, rusia a recunoscut oficial granitele Ucrainei - ceea ce inseamna ca invadand-o - calca clar orice lege internationala!

      Odata ce se recunosc "legal" noile teritorii...acele teritorii devin noile asezari si sunt acceptate de majoritatea ce a accepat sau rezolvat pactul.

      Pe scurt noua granita sau teritoriu devine noua asezare a "constiintei de grup" ce se identifica "ideologic-moral-cultural-mili tar-politic-etc" intr-o anume forma... sau etnie... de etc... 

      Chiar daca grupul in alti zeci sute de ani a tot fost alungat si izgonit de pe teritoriul de bastina...sau cauzat de diferite cataclisme ori evenimente migrationiste... 

      saa daca tot invoca "istoria"... pe malul romanesc era plin de Greci Ciprioti Turci...in timp ce noi Depasiti tehnologic am stat cu "sutele" de ani in Munti....De aici si talentul "nacut" de ciordeala a Romanilor... (se vede si in coruptie gov si exprot migranti la ciordeala)... 

      Imperiul Roman facea din cand in cand pacturi si aliante de sacrificii doar ca sa mentina linistea pe regiuni... romanasii nostrii pe timpuri au primit si ingineri si armament roman... doar ca sa tine piept la hoarde...ca hoarde sa nu treaca de noi si sa deranjeze romanii...adica pe fata tara de sacrificiu...cv de gen ucraina acum... 

      Romanasii au folosit noile cunostinte si armament si au decis sa alunge grecii cipriotii si turcii si chiar bulgarii de pe malurile noastre... e drept ca pe vremea romanilor bulgarii erau mai mult pe partea de sus...Crimeea si malul ucrainei... dar impinsi de hoarde si de alte conflicte..au tot coborat si pe teritoriul nostru... s-au casapit si cu crecii si cu turcii si cu cipriootii de pe malul nostru...pana au coborat sub noi..si au stat ceva timp fara identitate teritoriala... cand romanasii s-au pus mai pe picioare au alungat si grecii si cipriotii si turcii de pe malul nostru.... "au alunga" nu in sens ca au plecat toti...mult au ramas si au schimbat nationalitatea si limba in timp... de aici si romania multe trasaturi culinare ca bulgarii grecii si cipriotii... plus minus variatii...  

      Istoria Predata in Manualele Romaneste este Prea Saraca..si nu explica in totalitate ce se intampla in timp cu natiile si oamenii sau cu cultura si ideologiile lor!! - ele se transforma-migreaza-dizolva... in timp ...sau evolueaza...exact ca in regnul vegetal sau animal..ori sistem solar.... 

      s c c r e t 

      Kiev Russ e teritoriul original... la Volga erau Bulgari Volga... Crimeea era Bulgaria Mare...

      ucraina deriva din rusia si rusia a furat dupa teritorii iar in interiolu kiev russ sa apara certurile si despartirile aferente... unul multumit cu teritoriul original... ceea ce reflecta in prezent kiev Ucraina ca fiind Russi naturali fara spirit de "cotroitori" si Russia actuala derivati kiev russ ce au devenit spirit de luptatori si cotropitori! 

      Teritoriul Prezent al Rusiei nu este al Russiei... iar ucraina este aparitai din cauza unei "certe" intre "frati"... odata certati princiipliile idologice economice culturale si militare se pot indeparta si rezulta din cearta si despartire a "doi" frati doua ni "state" cu ideologii ceva diferite... 

      Ca sa acceptam toti existenta Ucrainei Tre sa Acceptam si actuala expansiune a Rusiiei pe teriotiile ocupate; ca sa acceptam toti dizolvarea Ucrainei Trebuie sa Acceptam si Restrangerea Rusiei pe Granitele Istorice! Pentru ca Russia Actuala nu devenea ceea ce e in prezent fara "cearta" initiala dintre "frati"... (din interiorul ei)... si deci meritele "expansiunii" rusiei sunt direct legate cu kiev russ actual ucraina...ce de bine de rau A pazit de multe ori ..pe nemeritate Rusia i a fi casapita...chiar daca ideologic si militar nu erau mereu pe aceeasi unda... Dar Rusul uita mana de ajutor intinsa...si cand se vede prea mare si prea puternic... e mai simplu sa "striveasca"... dar si mare si puternic...istoria spune ca nu pot ramane pe mult timp...si cu timpul te duci la dizolvare/degradare/transforma re...etc in alte lucruri. 

      s c c r e t 

      Si teritoriul Original e al Maghiarilor...dar daca o tot dam pe fir..constatam ca si ei sunt inlaturati de altii... si tot asa...

      s c c r e t 

      ai dreptate !

      de fapt rusii sant ucrainieni !  

    Nu mai ramane nimic din Slava Ukr. Doar ruina si mizerie. Au vrut sa fie smecheri, acum sunt doar penibili. Zele ii omoara pe toti, sub pretextul ca ii apara.

    Nu mai plângeți pentru Ucraina ca tot rusi sunt. Lasă că I bine ca se mai împuținează.

    1. ca se imputineaza...e o tampenie...sa se omare oameni intre ei..pe o prostie ideologica si militare....

      daca o dam asa...las ca nici rusia nu e teritoriul sau stat rus...ar trebuii sa ii ciomageasca altii si sa ii impinga in granitele initiale...si ce sa vezi ca dupa ce ii impingem in granitele initiale putem sa revendicam inca un drept de mostenire a altora si face ca rusia sa nu mai existe asa cum nu a existat initial! daca ghicesti si cine e mostenitorul final de drept asupra teritoriului si aparitiei initiale "ruslane" esti de nota 40! 

      s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb