REVISTA PRESEI 23.04.2019

L.A.
Revista Presei / 23 aprilie 2019

REVISTA PRESEI 23.04.2019

Adevărul

Acuzaţii fără precedent: sistemul de cumetrii instaurat de Carmen Dan la Ministerul de Interne

Publicaţia "Adevărul" scrie că "Scandal fără precedent în Ministerul de Interne. Un ofiţer de rang înalt rupe tăcerea şi dezvăluie modul în care sunt schimbate cadrele cu funcţii de conducere după culoarea politică.

Este vorba de şeful Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), chestorul Cătălin Ioniţă, cel din cauza căruia Mihai Tudose a fost obligat să-şi dea demisia din fruntea guvernului. Concret, Cătălin Ioniţă a trimis o scrisoare deschisă în care o acuză pe şefa de la Interne că a minţit şi că i-ar fi cerut să distrugă documente. Ioniţă descrie şi momentul în care a refuzat numirea la şefia Poliţiei Române, în 2018, care a culminat cu schimbarea lui Mihai Tudose. Acuzaţiile vin la trei zile după ce ministrul Carmen Dan a anunţat că vor fi schimbări în direcţia din MAI pe care o conduce chestorul."

Bancherul

Cardurile de credit pot avea dobanzi duble, de la o banca la altaBRD a vandut cu 2 milioane de euro un imobil din Piata Dorobanti evaluat in urma cu 10 ani la 7 milioane de euro, printr-o frauda bancara

"Bancherul" scrie că "BRD a vandut la licitatie un imobil din Piata Dorobanti, la parterul careia functioneaza o sucursala a bancii, cu un pret de 2 milioane de euro, insa banca a ramas cu o paguba de aproximativ 4 milioane de euro, dat fiind ca in urma cu 10 ani a acordat un credit neperformant de 6,4 milioane de euro garantat cu respectivul imobil, evaluat fraudulos in acel moment la 7 milioane de euro.

BRD urmeaza sa-si recupereze restul banilor de la omul de afaceri Vasile Crestin, cel care a obtinut ilegal creditul, cu complicitatea angajatilor bancii, el fiind judecat acum pentru conducerea unui grup infranctional care a pus la cale fraudarea bancii cu peste 80 de milioane de euro, folosindu-se de firme-fantoma si de evaluari false, cu preturi umflate, ale imobilelor aduse in garantie."

Cotidianul

Călin Popescu Tăriceanu, ACHITAT definitiv

Publicaţia "Cotidianul" scrie că "Tăriceanu a fost achitat definitiv în dosarul retrocedării fermei Băneasa în care era acuzat de mărturie mincinoasă.

Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a respins luni apelul declarat de DNA şi a menţinut decizia de achitare dată de prima instanţă.

Decizia a fost luată cu majoritatea de voturi a celor cinci membri ai completului. A existat şi o opinie separată a unuia dintre judecători, în sensul admiterii apelului DNA şi trimiterii dosarului spre rejudecare."

Naţional

Rares Bogdan, prapurul unui partid mort

Valentin Boeru, de la Publicaţia "Naţional", notează: "E plimbat prin toată ţara, ca să-l vadă lumea. De Rareş Bogdan zic. Lui i se pare că, de fapt, bulucul de lume a venit sa i se închine. Ce conteaza că singura lui batalie a fost împotriva bunului-simţ? Aici e politic, mărunţişurile astea nu au valoare. Ce daca ai înjurat partidul care s-a zbatut pentru naşterea României moderne, i-ai drăcuit liderii, i-ai facut albie de porci şi i-ai trimis la lada de gunoi? Daca acum îi iubeşti, popa te dezleagă de pacătul curviei, te imbracă în vestă galbena şi nici în rahatul trufiei n-ai călcat, nici gura nu-ţi miroase."

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Foarte bine puncteaza ziarul "NATIONAL" TICALOSIA si JOSNICIA acestei LICHELE PATENTATE A FASCISTOIZILOR DE DREAPTA, MASCARICIUL r.b.

    Recomand tuturor abonamentul la SINGURUL ZIAR ONEST AL ROMANILOR,PUBLICATIA "NATIONAL !!! 

    1. sa mori tu

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb