REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 23.07.2015

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 23 iulie 2015

FINANCIAL TIMES

Parlamentul Greciei a adoptat reformele

Parlamentul Greciei a adoptat, în această dimineaţă, reformele cheie solicitate de creditori, ca o condiţie pentru lansarea, săptămâna aceasta, a negocierilor pentru noul pachet de salvare, de 86 de miliarde euro.

Rezultate solide pentru Credit Suisse

Banca elveţiană Credit Suisse a bătut aşteptările pieţei cu rezultatele financiare din trimestrul al doilea, în baza îmbunătăţirii poziţiei sale de capital şi a creşterii din sectorul managementului activelor, respectiv a veniturilor din Asia. Profitul net a fost de 1,05 miliarde franci, mult peste aşteptările analiştilor: 650 de milioane de franci.

Hyundai plăteşte primul dividend interimar

Acţiunile Hyundai Motor au crescut astăzi, în pofida faptului că producătorul auto sud-coreean a confirmat declinul profitului său trimestrial. Avansul a venit în baza eforturilor companiei de a acorda primul dividend interimar. Titlurile Hyundai au urcat cu 5,7% după ce societatea a informat că va plăti dividende interimare de 269 milioane de woni.

WALL STREET JOURNAL

Scade profitul Unilever

Unilever PLC anunţă că profitul său a scăzut cu 18% în primul semestru din 2015, în condiţiile în care vânzările companiei au încetinit. Câştigul net a fost de 2,49 miliarde euro, comparativ cu 2,82 miliarde euro în perioada similară din 2014.

Roche, afectată de francul puternic

Roche Holding AG anunţă că profitul său din primul semestru a scăzut cu 7%, la 5,15 miliarde franci (5,37 miliarde dolari) din cauza presiunilor generate de franc, însă cererea pentru tratamentele împotriva cancerului i-au permis gigantului elveţian să confirme perspectivele pentru întregul an.

Qualcomm taie 15% din forţa sa de muncă

Qualcomm Corp. din SUA îşi va reduce cheltuielile cu 1,4 miliarde dolari şi ia în considerare restructurarea operaţiunilor sale, precum separarea activităţilor de design şi a celor de brevetare. Tăierea cheltuielilor include reducerea cu 15% a personalului companiei.

REUTERS

Volkswagen şi Metzler au vândut LeasePlan pe 3,7 miliarde euro

Compania auto germană Volkswagen şi banca Metzler au vândut societatea financiară LeasePlan către un consorţiu de investitori, pe 3,7 miliarde euro.

Technicolor Franţa cumpără o divizie Cisco pe 602 milioane dolari

Compania franceză de media Technicolor a semnat o afacere exclusivă cu Cisco pentru preluarea diviziei de echipamente pentru locuinţe din cadrul acesteia, plătind în schimb 550 de milioane de euro în numerar şi acţiuni.

RBS vinde credite către Deutsche Bank şi Apollo

Royal Bank of Scotland (RBS) a decis să vândă un portofoliu de credite către o entitate finanţată de Deutsche Bank şi fondurile afiliate Apollo Global Management. Banca britanică va primi 400 de milioane de lire sterline în numerar în această afacere aşteptată să se încheie în septembrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb