REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 23.11.2012

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 23 noiembrie 2012

FINANCIAL TIMES

Fiat, mai aproape de preluarea CNH Global

Sergio Marchionne, preşedintele Fiat Industrial, a obţinut sprijinul CNH Global pentru o ofertă îmbunătăţită de preluare a acestui producător american de echipamente agricole şi de construcţii.

Lloyds vinde datorii neperformante de 1,2 miliarde lire

Lloyds Banking Group se pregăteşte să vândă credite ipotecare neperformante de 1,2 miliarde lire sterline care au legătură cu piaţa imobiliară europeană, continuând astfel efortul de a ieşi din sectorul imobiliar continental.

UBS ar putea fi amendată cu până la 50 de milioane lire

Banca elveţiană UBS va trebui să plătească una dintre cele mai mari amenzi aplicate vreodată de autoritatea de reglementare financiară din Marea Britanie (20 - 50 de milioane de lire) pentru eşecul managementului instituţiei, care a dus la pierderi de 2,3 miliarde dolari din tranzacţii ilegale, spun surse apropiate discuţiilor în acest sens.

WALL STREET JOURNAL

Ford şi-a extins reţeaua de dealeri din China

Compania auto americană Ford Motor Co. aşteaptă să-şi majoreze numărul dealerilor din China la aproape 490, după ce a angajat 115 persoane în domeniu, în 2012.

UE a aprobat fuziunea Glencore-Xstrata

Cea mai mare afacere mondială din sectorul mineritului este în prag de finalizare, după ce autoritatea de concurenţă din Uniunea Europeană a aprobat ieri, condiţionat, fuziunea de 32 miliarde de dolari dintre Glencore International PLC şi Xstrata PLC.

GM se teme de o supraproducţie în Brazilia

Compania auto americană General Motors Co. are temeri legate de investiţiile în fabrici noi în Brazilia, arătând că o producţie locală prea mare ar putea afecta profiturile sale.

"Capacitatea în exces este ceva care ne îngrijorează", a declarat Jaime Ardila, directorul diviziei GM America Latină, adăugând: "Piaţa nu creşte suficient cât să absoarbă capacitatea sporită de producţie".

NEW YORK TIMES

SAS a obţinut susţinerea sindicatului danez pentru restructurare

Compania aeriană scandinavă neprofitabilă SAS anunţă că sindicatul danez şi-a dat aprobarea pentru tăierea salariilor şi alte măsuri de restructurare, acesta fiind acordul final pe care îl aştepta managementul pentru aplicarea planului care va permite supravieţuirea operatorului de transport.

Surse: Germania vrea să cumpere acţiuni EADS de la Franţa

Germania plănuieşte să cumpere 3% din compania aerospaţială EADS de la statul francez, anunţă cotidianul Handelsblatt, citând surse din guvernul de la Berlin.

S&P confirmă ratingul AA+ al Franţei

Agenţia de rating Standard & Poor's a confirmat calificativul pe termen lung al Franţei ("AA+"), cu perspectivă negativă, însă a avertizat guvernul în privinţa posibilei ratări a ţintei de deficit prevăzută pentru 2013.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb