ZIARUL BURSA

23 noiembrie 2012
Ediţia din 19.10.2024
Multe dintre cele mai intens promovate oferte de Black Friday se referă la produse care au putut fi cumpărate la preţuri mai mici în anumite perioade din an.

Isteria Black Friday a paralizat site-urile

Companii / 23 noiembrie 2012

UPDATE Mobexpert Outlet: 

Mobexpert Outlet anunţă magazinul a avut astăzi peste 1.500 de vizitatori şi a realizat 50% din cifra de afaceri a unei luni normale.

UPDATE Flanco:

Flanco anunţă că peste 70.000 de clienţi au cumpărat, în prima zi de Black Friday, până la ora 18:00, cel puţin un produs din magazinele companiei.

UPDATE IL PASSO :

IL PASSO a înregistrat astazi, până la ora 13:00, cu ocazia ofertelor Black Friday în magazinul online, vânzări de 8 ori mai mari faţă de media zilelor în care nu se desfăşoară promoţii.

UPDATE 16:23: Altex a înregistrat vânzări de peste 2 milioane de euro

Magazinele Altex si Media Galaxy au înregistrat vânzări de peste 2 milioane de euro, în prima zi a promoţiei de Black Friday, arată un comunicat de presă.

UPDATE ora 15:42: eMag explică problemele apărute de Black Friday

Radu Apostolescu, Vicepreşedinte şi Director de Dezvoltare eMAG, a explicat pe blog.emag.ro, la ora 13:00: "Ediţia de anul trecut a însemnat pentru noi cea mai bună şcoală posibilă din toate punctele de vedere. Dacă din exterior s-a văzut doar căderea serverului timp de aproape o oră şi livrările care au întârziat câteva zile peste promisiuni, echipa eMAG a făcut eforturi extrem de mari să gestioneze volumul de comenzi. Am învăţat şi am automatizat cea mai mare parte a activităţilor. Traficul, logistica, ofertele - toate componentele acestei zile în care se derulează în câteva ore activitatea dintr-o lună de vară - nu le poţi simţi şi gestiona decât trăind pe viu experienţa şi învăţând din greşeli.

Aţi întrebat mulţi dintre voi de ce nu am anunţat ora de începere, deşi anul trecut am pornit la ora 5. Explicaţia este simplă - din studiile făcute şi din activitatea online de săptămâna trecută am estimat un trafic record, mult peste anul trecut. Aşa a şi fost - de trei ori mai mare, dacă ne referim la numărul de vizitatori simultani. În online atât volumul de trafic e important cât şi distibuţia lui în timp, astfel încât concentrarea la ora fixă a sute de mii de vizitatori este fatală pentru cele mai redutabile servere. Deşi ne-am pregătit foarte bine, ca dovadă că după depăşirea vârfului, serverele au răspuns instantaneu în peste 95% din timp, am avut o perioadă de 20 de minute în care nu am fost online. Dacă am fi anunţat ora exactă, probabil că perioada de cădere ar fi fost mai mare şi revenirea mult mai dificilă.

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi în cea mai nebună zi a anului!"

Oficialul a anunţat, de asemenea, că oferta eMag pentru Black Friday a fost suplimentată.

Pogonaru: "Companiile nu se vor mai atinge de fondurile europene"

CEL PUŢIN UN CICLU, PÂNĂ CÂND LUCRURILE SE VOR ÎNDREPTA Pogonaru: "Companiile nu se vor mai atinge de fondurile europene"

EMILIA OLESCUFonduri Europene / 23 noiembrie 2012

Firme care au avut o activitate perfectă 20 de ani se află în pragul falimentului, întrucât statul nu le-a rambursat banii pentru proiectele derulate din fonduri europene, potrivit lui Florin Pogonaru  

Liviu Mihaiu: "Leonard Orban este un ministru decorativ, ornamental, care face figuraţie şi care nu are nicio putere şi de aceea îi cerem demisia"

Companiile care derulează proiecte din bani europeni nu mai doresc să aplice, în exerciţiul financiar următor, pentru absorbţia altor fonduri UE, din cauza problemelor apărute în sistem şi mai ales ca urmare a întârzierii plăţilor către beneficiari aferente cererilor de rambursare înregistrate, a spus, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, Florin Pogonaru, preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din România (AOAR).

Vicepreşedintele Comisiei de Control al SRI, urmărit penal

Vicepreşedintele Comisiei de Control al SRI, urmărit penal

Anticorupţie / 23 noiembrie 2012

Update 17:26: Ion Stan a declarat că va continua campania 

Deputatul PSD Ion Stan a declarat, astăzi, la ieşirea din sediul DNA, că va discuta luni cu colegii săi de partid despre dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă, el precizând că nu va demisiona din Parlament şi va continua campania electorală.

Update 16:17 DNA: STAN a cerut 100.000 euro în 2009

Procurorii au dispus extinderea cercetării şi începerea urmăririi penale faţă de Ion Stan pentru infracţiunea de trafic de influenţă.

....

Parlamentarul Ion Stan a făcut, la trei zile după alegerile locale, patru declaraţii politice incendiare

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie au început urmărirea penală faţă de Ion Stan, deputat în Parlamentul României, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de trafic de influenţă, şi faţă de Florin Sarca, şoferul lui Ion Stan, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de complicitate la trafic de influenţă, potrivit DNA.

Instalaţiile Oltchim, gaj pentru furnizori controversaţi ai combinatului

SURSE: Instalaţiile Oltchim, gaj pentru furnizori controversaţi ai combinatului

ALINA TOMA VEREHAPiaţa de Capital / 23 noiembrie 2012

Update 17:16 

S.C. Oltchim S.A. informează acţionarii şi investitorii că licitaţia publică anunţată de către executorul judecătoresc, pentru data de 23.11, a fost amânată pentru o dată ulterioară în lipsa unor cumpărători şi a unui reprezentant legal desemnat de societate, se arată într-un comunicat remis Bursei de Valori Bucureşti.

UPDATE 13:40: Licitaţia pentru vânzarea unor active ale Diviziei Petrochimice Bradu de la Piteşti, care urma să se desfăşoare astăzi, a fost amânată pentru o dată ulterioară, potrivit surselor de presă.

----

UPDATE: 11:30: Conducerea Oltchim a făcut toate demersurile necesare, în instanţă, pentru a obţine o ordonanţă preşedinţială pentru a anula executarea silită şi vânzarea prin licitaţie a activelor de pe platforma petrochimică Arpechim, susţin surse sindicale din combinatul vâlcean.

---

UPDATE 11:00: Executor judecătoresc, agresat de angajaţi Arpechim

Salariaţii de la Arpechim au protestat astăzi faţă de sosirea unui executor judecătoresc venit pentru executarea silită a utilajelor petrochimice ale Arpechim, care aparţin Oltchim, din cauza datoriilor neplătite, relatează sursele de presă. Executorul a fost bruscat de câţiva dintre angajaţi.

Pentru a bloca executarea silită, circa 300 de angajaţi au protestat la poarta combinatului. Executorul, însoţit de alte două persoane, au fost bruscaţi, împinşi de către 20-30 de salariaţi. Alţi câţiva salariaţi au protejat-o pentru ca lucrurile să nu degenereze.

Active în valoare de 42 de milioane de euro au fost puse gaj de fostul director al Oltchim în contul unei datorii de doar şapte milioane de euro.

Potrivit surselor de presă, la licitaţia de astăzi nu a fost înregistrat niciun ofertant.

---

Autorităţile vor să anuleze gajul în instanţele penale, pe motiv că sunt ilegale

Constantin Roibu se apără şi susţine că nu a ipotecat ilegal activele combinatului

Active importante ale Oltchim au fost puse gaj pentru furnizori controversaţi ai combinatului, ascunşi în paradisuri fiscale, ne-au spus surse din Ministerul Economiei.

Berlin: "Nu e o dramă dacă nu ajungem la o înţelegere în privinţa bugetului UE"

Berlin: "Nu e o dramă dacă nu ajungem la o înţelegere în privinţa bugetului UE"

V. RIBANAInternaţional / 23 noiembrie 2012

Cancelarul german Angela Merkel şi preşedintele Franţei, Francois Hollande, urmau să se întâlnească ieri seara, înainte de începerea, la Bruxelles, a summitului european privind bugetul UE pe 2014-2020, însă conform unei surse din guvernul german, citată de presa internaţională, Berlinul nu se aştepta la o poziţie comună a celor doi oficiali în acest sens.

Brokerii ar putea avea posibilitatea să cumpere certificate CO2

DIANA ENACHEPiaţa de Capital / 23 noiembrie 2012

Societăţile de servicii de investiţii financiare (SSIF) ar putea participa direct la licitaţiile cu certificate de emisii de gaze cu efect de seră, după aprobarea unui regulament în acest sens, al cărui proiect a fost publicat, miercuri, de Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM).

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

Viitorul Europei

Cornel CodiţăEditorial / 23 noiembrie 2012

Cornel Codiţă

Plină de clişee, cînd nu dă pe dinafară de zoaiele atacurilor la persoană, pe fundal electoral, presa "angajată" a acestor zile caută cu dis­perare un strop de senzaţional pe marginea Consiliului European de la Bruxelles; cel care ar...

Potrivit Fitch, toate sectoarele economice din Cipru, cu excepţia turismului, au scăzut în trimestrul al treilea.

Fitch a retrogradat Ciprul

ALINA VASIESCUInternaţional / 23 noiembrie 2012

Agenţia de evaluare Fitch Ratings a revizuit în scădere, de la "BB+" la "BB-", ratingurile Ciprului pe termen lung, în valută şi monedă locală, cu perspectivă negativă, ca urmare a înrăutăţirii perspectivelor macroeconomice ale ţării.

Noi produse de tranzacţionare a energiei pe OPCOM

Noi produse de tranzacţionare a energiei pe OPCOM

Companii / 23 noiembrie 2012

OPCOM pregăteşte produse noi pentru participanţii la piaţa de energie, respectiv o platformă de tranzacţionare pe termen foarte lung a contractelor bilaterale (PCCB-DC) şi un mecanism de tranzacţionare de tip OTC, a declarat, ieri, directorul...

Anul viitor, începe dezvoltarea Mega Mall din Bucureşti

C.P.Companii / 23 noiembrie 2012

Dezvoltatorul austriac Real4You a obţinut autorizaţia de construcţie pentru proiectul Mega Mall şi va începe anul viitor dezvoltarea centrului comercial, cu o suprafaţă de 70.000 metri pătraţi pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, în...

InterAgro produce furaje patentate în SUA

InterAgro produce furaje patentate în SUA

Mihaela StancaCompanii / 23 noiembrie 2012

DDGS este alternativa economică a furajelor tradiţionale 

Biofuel Energy, companie parte din cel mai prosper grup de afaceri cu capital românesc din ţara noastră - InterAgro, produce pe platforma din Zimnicea furajul DDGS (Dried Distillers...

REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 23.11.2012

V.R.Revista Presei / 23 noiembrie 2012

FINANCIAL TIMES

Fiat, mai aproape de preluarea CNH Global

Sergio Marchionne, preşedintele Fiat Industrial, a obţinut sprijinul CNH Global pentru o ofertă îmbunătăţită de preluare a acestui producător american de echipamente agricole şi de...

The leaders of the Israeli army said that they are very pleased with the successes they have achieved.

HAMAS LEADER: "Israel did not reach its goals"

Alexandru Sârbu (Translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 23 noiembrie 2012

Khaled Meshaal, the political leader of Hamas, said that Israel has not succeeded in reaching its objectives, and he thanked Israel and Iran for their support during the recently concluded conflict.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo