REVISTA PRESEI MONDENE - 07.09.2011

F. A.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 7 septembrie 2011

Adevărul

Claudia Schiffer a apelat la un exorcist

Schiffer şi soţul ei, regizorul Matthew Vaughn, au apelat la un exorcist pentru a izgoni fantomele dintr-o casă a lor din Suffolk, Marea Britanie.

Cei doi urmează să se mute în casa bântuită cât timp locuinţa lor din Londra se află în renovare, potrivit femalefirst.co.uk.

Claudia Schiffer, în vârstă de 41 de ani, a apelat la serviciile exorcistului după ce i s-a spus că în casa ei se află două tablouri blestemate şi fantoma unei mame, numită Penelopa.

Adevărul

Jude Law revine pe Broadway

Actorul Jude Law se va întoarce pe Broadway, scena de teatru newyorkeză, în 2012, după ce a primit elogii din partea presei de specialitate, la reprezentaţiile spectacolului "Anna Christie", la Londra.

Spectacolul "Anna Christie" a avut premiera în West End, la Londra, luna trecută, şi va fi jucat şi pe Broadway, anul viitor, potrivit contactmusic.com. Jude Law (38 de ani) a fost nominalizat la Oscar în 1999, pentru rolul din filmul lui Anthony Minghella "Talentatul domn Ripley". Pentru acelaşi rol a câştigat şi un premiu BAFTA, în 2000. În 2003, Law a fost din nou nominalizat la Oscar, pentru rolul dintr-un alt film al regretatului regizor Anthony Minghella, "Cold Mountain".

Evenimentul Zilei

Josh Hartnett, Demi Moore şi Woody Harrelson în "Bunraku", filmat în România

Deşi filmul "Bunraku" a fost produs în 2008, în România, abia acum a apărut primul trailer al său. Premiera în Statele Unite are loc pe 30 septembrie.

Pe lângă cele trei nume mari din distribuţie mai apar şi Josh Hartnett, Demi Moore şi Woody Harrelson. În film mai joaca Ron Perlman şi Kevin McKidd (Owen Hunt din "Anatomia lui Grey"). De partea românească a distribuţiei stau Gabriel Spahiu, Gabriel Rauţa, Emil Hoştina, Vali Rupiţa şi alţii.

Libertatea

Prince va plăti despăgubiri de 4 milioane de dolari

Prince va trebui să scoată multi bani din buzunar. Cântăreţul a fost obligat să plătească despăgubiri de 4 milioane de dolari unei companii de parfumuri, care îl acuză că a încălcat termenii unui contract potrivit cărora muzicianul trebuia să promoveze parfumul 3121, numit după albumul sau lansat în 2006.

Compania Revelations Perfume And Cosmetics Inc. spune că a cumpărat licenţa pentru numele, imaginea şi titlul albumului muzicianului, pentru a promova acest parfum. Însă Prince a refuzat să mai promoveze produsul după lansarea lui pe piaţă, în iulie 2007 . Din acest motiv, parfumul nu a avut vânzările preconizate de producător, motiv pentru care Prince a fost dat în judecată.

Mai mult, artistul este bun de plată şi va trebui să scoată din buzunar 4 milioane de dolari. Avocatul muzicianului a declarat însă pentru New York Law Journal că va contesta decizia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb