REVISTA PRESEI MONDENE - 18.01.2011

I. C.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 18 ianuarie 2011

Cancan

Stela Popescu, în "Iubire şi onoare"

Din 24 ianuarie, celebra actriţă Stela Popescu va interpreta rolul arăboaicei Zahira în telenovela "Iubire şi onoare" de la Acasă TV. Personajul ei este o femeie de origine arabă care a trăit mai mulţi ani în SUA. Ea reapare în Emiratul Beled el Noor cu o mentalitate schimbată şi o viziune modernă asupra statutului femeilor în societatea contemporană. "Mă temeam că fata mea nu se va potrivi cu rolul de arăboaică, dar fetele de la machiaj au rezolvat problema", a mărturisit actriţa.

Cancan

Dan Diaconescu, amânat din nou

Patronul OTV, Dan Diaconescu, ar putea fi judecat pe 14 februarie, dată la care magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au amânat procesul în care el şi alte două persoane sunt învinuite de şantaj. Dacă prima dată procesul s-a amânat pentru că inculpaţii nu şi-au angajat avocaţi, ieri apărătorii au cerut răgaz să studieze dosarul.

Cancan

Sharon şi Delon s-au sărutat pasional

Starul francez Alain Delon, în vârstă de 75 de ani, şi actriţa americană Sharon Stone, în vârstă de 52 de ani, au făcut furori la emisiunea de televiziune "Champs Elysee". Cei doi mari actori s-au bucurat atât de mult să se revadă, încât s-au îmbrăţişat cu multă căldură şi chiar s-au sărutat pasional, ca doi iubiţi.

Click

Sebastian Lăzăroiu: Mircea Badea e un clovn trist!

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat că Mircea Badea este "un clovn trist" şi că nu are şanse de recalificare, opinând că acesta, şi dacă ar vrea să plece la un alt post de televiziune, ar primi drept ofertă "un post liber de clovn".

"Nu te poţi supăra pe un clovn. Mircea Badea crede că, dacă Voiculescu nu l-a obligat să poarte un nas roşu de plastic, lumea crede despre el că e mai mult decât un clovn. Nu, nu crede. E un clovn trist. Şi ştie şi el de ce. Pentru că şi dacă vrea să plece de acolo, la orice televiziune s-ar duce, ar primi aceeaşi ofertă - un post liber de clovn. Se pare că nu sunt şanse de recalificare în cazul lui", a afirmat consilierul prezidenţial.

Click

Adi Mutu se apucă de modă

"Briliantul" a fost invitat sâmbăta trecută la "Roberto Cavalli Fashion Show", o prezentare a renumitului creator italian, originar chiar din Florenţa. La evenimentul desfăşurat în Capitala Modei, Mutu a fost însoţit de soţia sa, Consuelo. Coincidenţa a făcut ca show-ul de la Milano să se desfăşoare în acelaşi timp cu meciul pe care Fiorentina îl juca la Napoli, colegii lui Mutu reuşind să scoată un 0-0 preţios pe terenul fostei adversare a Stelei.

Libertatea

Oana Zăvoranu: Mă simt cântăreaţă

Oana Zăvoranu a debutat cu dreptul, în acest an, în ceea ce priveşte unul dintre hobby-urile sale, muzica. Neaşteptat chiar şi pentru ea, dat fiind faptul că nu a beneficiat de nicio promovare, noul său single, "I Know", a înregistrat în doar 24 de ore, un record în ceea ce priveşte audiţiile, având nu mai puţin de 14.000 de vizualizări pe site-ul oficial şi pe cel de Youtube al vedetei.

"Nimeni nu m-a luat în serios când am intrat în muzică. Nu mă aşteptam la acest succes. Iar faptul că am fost pentru prima oară invitată la o emisiune special pentru a-mi prezenta piesa, mă face să mă simt cântăreaţă", a declarat Oana.

Ziarul Naţional

Owen Wilson şi-a botezat copilul după o maşină

Dacă până acum erau la modă numele capitalelor europene sau cele inspirate din diverse religii, Owen Wilson a lansat un nou trend pentru botezarea copiilor. Actorul, care a devenit tătic vinerea trecută, şi-a numit fiul Ford, după celebra marcă de maşini. Jade Duell, iubita lui Owen, l-a născut pe Ford Lyton Wilson în casa cuplului din Maui, după un travaliu de 18 ore.

Ziarul Naţional

Kelly Osbourne, înşelată de fostul iubit cu un transsexual

Fiica lui Ozzy Osbourne l-a părăsit pe Luke Worrall după ce a aflat că el o înşela. Însă şocul cel mare a fost că amanta logodnicului său fusese, cândva, bărbat. Elle Schneider, în vârstă de 21 de ani, a povestit într-un interviu că logodnicul lui Kelly ştia că este transsexual, iar lucrul acesta "îl excita şi mai mult". Luna trecută, Kelly Osbourne l-a atacat dur pe fostul logodnic, clasificându-l drept "cel mai rău lucru care mi se putea întâmpla".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb