Revolut lansează un nou mod de a testa cum funcţionează criptomonedele

G.D.
Bănci-Asigurări / 6 aprilie 2023

Revolut lansează un nou mod de a testa cum funcţionează criptomonedele

Revolut duce mai departe misiunea de a le oferi clienţilor cele mai bune soluţii pentru a-şi gestiona banii şi de învăţa despre noi instrumente de investiţii, conform unui comunicat remis redacţiei. Revolut îşi extinde oferta către clienţii interesaţi de criptomonede cu o nouă funcţie - Colecţii Cripto, care devine valabilă pentru clienţii din Regatul Unit şi din Spaţiul Economic European (SEE). Aceasta reprezintă o nouă modalitate de a testa, urmări, tranzacţiona criptomonede sau de a dobândi noi cunoştinţe despre tehnologia blockchain.

Potrivit sursei citate, prin Colecţiile Cripto, Revolut le propune clienţilor un sistem de grupare a celor peste 100 de tokenuri disponibile în aplicaţie, în categorii presetate, care au la origine criterii de organizare în funcţie de tehnologia asociată fiecărei criptomonede şi de modul de utilizare. Clienţii au posibilitatea de a cumpăra o colecţie şi automat se vor repartiza în mod egal fondurile alocate acesteia între diferitele token-uri din aceeaşi Colecţie (de exemplu, dacă se alocă 50 RON pentru o colecţie formată din 10 tokenuri, fondurile de vor repartiza în mod egal către fiecare criptomonedă). Metaverse, NFTs, Layer 1 şi Defi sunt câteva exemple de colecţii care se regăsesc în aplicaţia Revolut.

Un client poate, astfel, să urmărească evoluţia unei colecţii sau să investească simultan în mai multe tokenuri, în funcţie de interesele sale. Noua funcţie completează modulul educaţional "Learn & Earn" şi arată cum utilizatorii pot învăţa despre tehnologiile din spatele tokenurilor, mai degrabă decât să urmeze o anume modă în industrie sau să se lase conduşi de teama de a nu rata momentul (fenomenul "FOMO").

"Cu ajutorul Colecţiilor Cripto, clienţii pot descoperi noi tokenuri bazate pe diverse tehnologii şi pot înţelege mai bine cum funcţionează protocolul din spatele lor. De asemenea, funcţia le permite utilizatorilor să selecteze ariile de interes pentru ei şi să îşi împartă investiţia între mai multe criptomonede, în loc să investească doar într-una singură. De exemplu, dacă un utilizator crede că un anumit domeniu va juca un rol important în viitor, dar nu ştie cum să acţioneze în raport cu această teorie, cu ajutorul Colecţiilor Cripto va putea să îşi direcţioneze investiţiile către mai multe criptomonede care sunt asociate domeniului de interes", a declarat Narmin Ibadullayeva, Product Owner Crypto la Revolut.

Funcţia este disponibilă pentru toate planurile şi este nevoie de o investiţie minimală de 1 GBP (6 RON) per token în colecţie pentru utilizatorii Standard, de exemplu.

Revolut Ltd., companie de origine britanică, pune la dispoziţia consumatorilor un portofoliul extins de servicii financiare, inclusiv criptomonede. Sunt câteva modalităţi de a vinde şi cumpăra criptomonede prin Revolut: clienţii pot configura o limită de tranzacţionare, astfel încât să nu fie nevoiţi să urmărească piaţa, sau pot folosi funcţionalitatea "Cumpărare recurentă" pentru a ţine sub control volatilitatea portofoliului. Există, de asemenea, posibilitatea de a rotunji în criptomonede mărunţişul rezultat din achiziţiile prin aplicaţie, în funcţie de preferinţele fiecărui client. Tokenurile sunt disponibile pentru toţi clienţii, indiferent de plan, iar pentru a beneficia de comisioane mai avantajoase, utilizatorii Standard pot face upgrade la unul dintre planurile plătite.

Revolut crede în extinderea accesului la criptomonede şi, de asemenea, recunoaşte că acestea pot să nu fie investiţia potrivită pentru toată lumea. Astfel, Revolut îşi încurajează clienţii să de documenteze despre diferitele criptomonede şi riscurile şi oportunităţile aduse de acestea, înainte de a cumpăra sau de a vinde. Clienţii ar trebui să se informeze din surse independente şi să înveţe diferenţele dintre tokenuri, precum şi să ia în considerare circumstanţele lor personale atunci când cumpără sau vând cripto. Criptomonedele sunt nereglementate. Fondurile nu sunt protejate şi preţul lor este extrem de volatil. Câştigurile pot fi impozitate. Se aplică taxe pentru tranzacţionare, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Criptomonedele nu functioneaza. Schema Ponzi!

    Poate asta este începutul sfârșitului pentru Revolut.

    aplicatia daca nu este actualizata, fondurile (bani cripto) nu se pot folosi

    ultima versiune necesita hardware performant 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb