"Riff Holding" este interesată de extinderea pe piaţa M&A din Ungaria, Bulgaria, Serbia şi Moldova

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 30 septembrie 2008

"Riff Holding" este interesată de extinderea pe piaţa M&A din Ungaria, Bulgaria, Serbia şi Moldova

"Riff Holding" International negociază posibilitatea de a opera, pentru început, în sectorul M&A din Ungaria, Bulgaria, Serbia şi Rep. Moldova, urmând ca activitatea să se extindă pe pieţele din Turcia, Italia şi Germania, a declarat, ieri, preşedintele grupului, Marius Stăncescu.

Planurile "Riff Holding" nu sunt influenţate de criză internaţională nici în privinţa extinderii pe piaţa de achiziţii şi fuziuni (M&A), unde grupul se pregăteşte să intre în calitate de mandatar.

"Nu se întrevede o scădere a interesului investiţional în Europa de Est, aşa că ne pregătim să atacăm o piaţă mai extinsă decât cea naţională. Este şi motivul pentru care se întârzie preluarea de către "Riff Holding" International a francizei de M&A promisă pentru finele lunii septembrie. Negociem în acest moment cu francizorul, posibilitatea de a ne angaja în operare inclusiv pe pieţele Ungariei, Bulgariei, Republicii Moldova şi Serbiei (un prim-pachet), Turciei, Italiei şi Germaniei (în valul al doi­lea)", a adăugat preşedintele "Riff Holding".

Totodată, acesta consideră că preţurile serviciilor financiare în ansamblu nu pot fi influenţate negativ de criza actuală şi este de aşteptat o creştere a cererii pe anumite segmente.

"Atunci când unele sectoare ale afacerilor financiare sunt în criză, altora le merge de multe ori mult mai bine ca înainte. Criza serviciilor bancare este, poate, cea mai bună motivaţie pentru o creştere a cifrelor în domeniul consultanţei financiare, al planning-ului fiscal, al auditului şi al expertizei, al evaluării şi diagnozei, al consultanţei de investiţii", a declarat preşedintele "Riff".

Marius Stăncescu a declarat că Grupul Riff nu îşi va modifica tarifele la servicii ca urmare a crizei financiare de pe pieţele internaţionale. De asemenea, preşedintele holdingului consideră că actuala criză îi poate face să dispară pe acei prestatori care nu se pot adapta uşor schimbării condiţiilor de operare, însă nu va avea impact asupra micşorării preţurilor.

Grupul Riff se află în topul primelor zece companii care oferă servicii de audit şi consultanţă fiscală în România. Cifra de afaceri pe segmentul de audit depăşeşte un milion de euro. Anul trecut, "Riff Holding" International s-a afiliat reţelei Moore Stephens.

Moore Stephens Riff, compania de consultanţă şi audit rezultată din afiliere, a înregis­trat o creştere a cifrei de afaceri de 35%, în prima jumătate a anului 2008, faţă de perioada similară a anului trecut. Linia de business cu cel mai mare avans a fost auditul cu o creştere de peste 300%, unul dintre motive fiind, afilierea la reţeaua internaţională Moore Stephens.

Creşteri la fel de importante au înregistrat şi serviciile de consultanţă de tip due diligence (peste 200%), consultanţa în tranzacţii M&A (peste 100%), precum şi consultanţa în real estate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb