Rolexul purtat la gât

Lifestyle / 5 aprilie 2019

Rolexul purtat la gât

Licitaţia de Ceasuri, Bijuterii & Artă Decorativă. 24 Aprilie 2019, 19:00

Artmark, Palatul Cesianu-Racoviţă

Într-una din zilele lunii septembrie ale anului 1927 vremea s-a arătat a fi generoasă cu europenii. După 15 ore şi 15 minute de înotat, Mercedes Gleitze este aşteptată de sute de spectatori la Dover, pe malul Canalului Mânecii. Cade epuizată, dar îi mulţumeşte lui Dumnezeu că este încă în viaţă şi conştientă. Acea zi avea să rămână de două ori în istorie.

Prima femeie britanică reuşeşte extraordinara performanţă de a traversa înot Canalul. Dar nu e singură în această reuşită. De-a lungul celor 24 de mile a fost tot timpul însoţită. Şi nu, nu ne referim la cei din barca de salvare. Ci la un obiect aparent lipsit de importanţă. Un ceas. Ceasul subacvatic Rolex. Primul ceas de mână din lume rezistent la apă. Potrivit însă unor martori ai vremii, opera bavarezului Hans Wilsdorf nu a fost purtat la mână, ci ...la gât.

În orice fel ar fi fost el ar fi fost el purtat, cert este că aceasta a fost şi cea mai bună manevră de marketing pentru lansarea unui produs direct...în istorie.

De atunci şi până astăzi marca Rolex a devenit sinonimă cu precizia, rezistenţa şi eleganţa. Dar aceste calităţi nu au fost suţinute doar prin publicitate, ci şi prin inovaţiile constante care au susţinut şi întărit brandul.

Rolexul era îndrăzneţ, împingând limitele şi mergând mai departe dincolo de ele. Popularitatea ceasurilor Rolex a crescut şi datorită piloţilor Forţelor Aeriene Regale care le cumpărau tocmai pentru exactitatea lor. Este primul brand orologer ce a utilizat oţelul 904L, un oţel inoxidabil, costisitor şi greu de manipulat. Rolex are turnătorie proprie, produce aurul şi platina in-house.

În Licitaţia de Ceasuri, Bijuterii & Artă Decorativă din 24 aprilie, de la Artmark, sunt prezente 3 ceasuri marca Rolex, printre care şi un Ceas Rolex DateJust, de mână, de damă, din aur, cu bezelul decorat cu diamante (preţ de pornire: 5.300 euro, preţ de listă: 12.000 euro). (C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
fngcimm.ro
danescu.ro
chocoland.ro
arsc.ro
leonidas-universitate.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Ian. 2025
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8284
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2980
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8939
Gram de aur (XAU)Gram de aur419.8038

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

erfi.ro
oaer.ro
greenenergyexpo-romenvirotec.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
solarenergy-expo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb