România a luat medalia de argint la Olimpiada Internaţională de Ciocolată

R.S.
Miscellanea / 26 martie

România a luat medalia de argint la Olimpiada Internaţională de Ciocolată

"Olimpiada Culinară - IKA Stuttgart a fost ultima competiţie la care am participat, la începutul lunii februarie şi este una dintre cele mai mari competiţii culinare la nivel mondial. Echipa DULCELLE a asigurat deserturile din partea echipei României formată din cea mai bună echipă regională din lume - Echipa Culinara Regională Belvedere Braşov , condusă de Chef Ioan Florescu, anunţăm cu mândrie că am obţinut medalia de argint", a declarat Carmela Dragomir, fondator Delice şi DULCELLE, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, preselecţiile celui mai mare concurs pentru ciocolatierii din întreaga lume vor avea loc la finalul lunii martie, în Belgrad, Serbia. World Chocolate Masters este o competiţie de peste 20 ani, care adună cei mai buni ciocolatieri din lume, iar între 27 şi 29 martie va avea loc competiţia pentru Europa de Est. România va avea 2 ciocolatieri ce vor concura: Marinel Bejan, Cofetaria Damarin şi Vlad Niculescu, Boem Atelier.

"Este pentru prima oară când România va avea reprezentanţi la o competiţie de asemenea prestigiu. Sunt 5 concurenţi din toata Europa de Est dintre care 1 va pleca la finala de anul viitor. Vor fi 8 ore şi jumătate de probă continuă la preselecţie, iar noi ne pregătim încă din luna decembrie. Îmi doresc din suflet să avem onoarea de a reprezenta ţara noastră într-o astfel de competiţie şi voi face tot ce îmi stă în putere, alături de partenera mea, Elena Pavel, să punem România pe harta mondială a excelenţei în ciocolaterie" a declarat Vlad Niculescu, Boem Atelier, se arată în comunicat.

"Ne bucuram, ne mândrim şi vrem să promovăm poveştile de succes ale ciocolatierilor ce fac parte din Chocolate Saga. Avem români mai talentaţi decât ne-am putea imagina, care ne poarta steagul pe podiumul celor mai mari competiţii mondiale. Am pornit pe acest drum din simplă pasiune, dar acum realizăm că putem duce atât evenimentul Chocolate Saga, cât şi industria de ciocolată din România la nivelul ţărilor şi expoziţiilor cu renume în aceasta industrie. Practic, putem pune România pe harta celor mai talentaţi ciocolatieri din lume. Şi sunt sigură că o vom face", a declarat Adina Istrate, organizator Chocolate Saga, conform sursei citate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb