ROMÂNIA - NORVEGIA Prima finală pentru Euro 2020

D.N.
Ziarul BURSA #Sport / 15 octombrie 2019

Prima finală pentru Euro 2020

Partida de astăzi, pe care echipa naţională o va disputa în compania Norvegiei, este vitală în vederea continuării luptei pentru calificarea la Campionatul European de fotbal din 2020. Victoria cu Feroe ne menţine în calculele pentru turneul final, dar şi norvegienii au speranţe după egalul smuls în ultimul minut în faţa Spaniei. În lupta pentru locul 2 Suedia este cel mai bine plasată, dar dacă tricolorii obţin victorii în următoarele trei partide, cu Norvegia, Suedia şi Spania, îşi asigură calificarea fără a depinde de celelalte rezultate. În plus, cum sunt foarte mari şansele ca la ultimul meci din grupă, Spania să fie deja calificată, există şi avantajul unei partide mai puţin disputate cu cea mai puternică formaţie a grupei. Dincolo de calculele optimiste, trebuie spus că jocul echipei noastre este unul foarte slab, de altfel 12 dintre cele 13 puncte ale tricolorilor au fost obţinute în partide cu Feroe şi Malta, adversari din ultima grupă valorică europeană.

Selecţionerul Cosmin Contra se menţine optimist în ceea ce priveşte soar-ta calificării: "Ne pregătim pentru meciul cu Norvegia. Avem ceva probleme când întâlnim apărări supraaglomerate, nu creăm foarte mult în 25, 30 de metri şi asta ne costă foarte mult. Sper să câştigăm întotdeauna, le-am transmis jucătorilor că putem câştiga oricare meci, daca au atitudinea aceasta băieţii şi se pregătesc cum s-au pregătit săptămâna aceasta şi sunt lucizi în multe momente. Chiar dacă adversarii nu ne-au creat foarte multe probleme, au fost periculoşi pe contraatac, dar băieţii au jucat un joc consistent de data aceasta, nu am avut repriză în care să nu creăm ceva. Am avut atitudine, foarte bună agresivitate, sunt mulţumit. Trebuie să fim fericiţi că am câştigat în Insulele Feroe şi rămânem în cursa calificării, vom vedea ce se va întâmpla, pas cu pas. Suntem încă în cursa calificării şi sper din toată inima pentru aceşti băieţi minunaţi să ne calificăm. M-aş bucura enorm pentru ei să se califice, pentru că chiar sunt un grup minunat, care dau totul pe teren şi îşi doresc la fiecare meci victoria." Iulian Cristea de la FCSB şi Andrei Burcă de la CFR Cluj au fost convocaţi în locul accidentaţilor Dragoş Grigore şi Vlad Chiricheş.

Noul număr 10 al tricolorilor, Ianis Hagi este şi el optimist înaintea acestei partide: "Numărul 10 şi tricoul naţionalei. O mândrie uriaşă care mă obligă să dau totul pe teren pentru România. Lupta pentru calificare continuă şi acum gândul şi energia noastră este îndreptată spre meciul cu Norvegia. Hai, România!", a scris Ianis Hagi. Căpitanul echipei, portarul Ciprian Tătăruşanu îşi doreşte să îi facă fericiţi pe copiii care vor asista la partida cu Norvegia de pe Arena Naţională din Capitală: "E pentru prima oară când voi avea ocazia să joc doar cu copii în tribună. Având în vedere că UEFA ne-a închis porţile, atunci e un lucru bun că îi avem pe copii lângă noi. Sper să fie o atmosferă plăcută. Vom încerca să dăm totul şi sper să îi facem fericiţi la final"

Meciul România - Norvegia se va disputa astăzi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că în urma centralizării tuturor înscrierilor pentru partida Româ-nia - Norvegia, vor fi 30.038 de copii sub 14 ani şi însoţitori pe Arena Naţională.

Biletele copiilor vor rămâ-ne în posesia însoţitorilor până la intrarea pe stadion. Fiecare însoţitor va prezenta toate biletele la acces, asistând la intrarea copiilor din grupul pe care îl are în grijă. Pentru grupurile care se deplasează la stadion în format organizat, cu transport autocar / microbuz, accesul mijloacelor de transport în Arena Naţională se face prin intrarea din Bulevardul Basarabia, vehiculele urmând a fi parcate pe inelul din jurul stadionului, în limita spaţiului disponibil. Pentru grupurile care se formează la stadion (deplasare individuală a copiilor cu părinţii şi grupare cu însoţitorii la porţile Arenei Naţionale), accesul se va face prin intrarea din Bulevardul Basarabia şi intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb