Romcarbon aniversează 70 de ani de activitate

V.G.
Companii / 27 octombrie 2022

Romcarbon aniversează 70 de ani de activitate

Romcarbon (ROCE), companie cu tradiţie în industria de prelucrare a plasticului aniversează 70 de ani de activitate, arată un comunicat de presă transmis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, Romcarbon a fost listată la Bursa de Valori Bucureşti în anul 1997, iar capitalizarea companiei la data de 26 octombrie 2022 era de 110 milioane lei.

În ultimul deceniu, compania a investit în industria verde şi a dezvoltat una dintre cele mai moderne fabrici de reciclare din România. Compania este unul dintre cei mai mari angajatori din judeţul Buzău, cu aproximativ 900 de angajaţi.

"La 70 de ani de la înfiinţare, Romcarbon este un brand recunoscut atât pe piaţa românească, cât şi pe cea europeană, ca fiind unul dintre cei mai importanţi producători de mase plastice din România. Această longevitate şi poziţie privilegiată se datorează şi faptului că, de-a lungul timpului, am fost consecvenţi atât în ceea ce priveşte respectarea principiilor eticii în afaceri cât şi în ce priveşte aplicarea politicilor interne menite să asigure un management solid şi eficient atât al riscurilor, cât şi al oportunităţilor. Ne-am dezvoltat, am inovat şi ne-am diversificat continuu paleta de produse, urmărind cu perseverenţă obiectivele pe care le-am stabilit şi avem planuri de investiţii în continuare, cu scopul de a crea valoare pentru societate, pentru acţionarii şi angajaţii noştri. Ne propunem totodată ca activitatea Romcarbon să devină din ce în ce mai sustenabilă şi aliniată la tendinţele globale, motiv pentru care, pe termen mediu şi lung, urmărim, inclusiv, implementarea unor proiecte de centrale fotovoltaice pentru producerea de energie electrică din conversia energiei solare", a declarat Huang Liang Neng, Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi Director General al Romcarbon.

"Romcarbon este una dintre primele companii listate la Bursa de Valori Bucureşti şi unul dintre producătorii de ambalaje din plastic de referinţă din România. Cu o istorie de 70 de ani, dintre care 25 sunt în strânsă legătură cu istoria Bursei de Valori Bucureşti, Romcarbon este un reper de rezilienţă şi adaptare la cerinţele şi tendinţele globale în continuă schimbare din industria de prelucrare a plasticului. Ne bucurăm să vedem în Romcarbon un emitent cu un impact internaţional puternic la nivelul industriei în care activează, responsabil şi implicat în luarea de măsuri şi decizii sustenabile. Felicitări întregii echipe pentru parcursul de până acum şi mult succes în implementarea strategiilor de sustenabilitate, dezvoltare şi inovare", a declarat Adrian Tănase, CEO, Bursa de Valori Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb