Romcim cumpără TehnoWorld

F.D.
Companii #Construcţii / 12 august

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Facebook

Romcim, companie CRH, achiziţionează TehnoWorld, un producător de soluţii pentru reţelele de infrastructură de apă şi alte utilităţi, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Cu această achiziţie, Romcim va activa în Nord-Estul României, în localitatea Baia, judeţul Suceava, prin unitatea de producţie TehnoWorld, care include patru hale de producţie şi echipamente de top, realizând sisteme pentru reţele de utilităţi la standarde internaţionale, cu 290 de angajaţi. Continuând activitatea ca TehnoWorld, o companie CRH, organizaţia va dezvolta, în continuare, portofoliul de soluţii prin integrarea tehnologiilor de ultimă generaţie cu serviciile logistice, de proiectare şi de inginerie proprii, păstrând orientarea puternică asupra furnizării de soluţii de calitate ridicată pentru piaţa locală şi pentru cele 20 de pieţe de export.

Frederic Aubet, Managing Director Romcim, a declarat: "Îi primim, cu multă bucurie, pe noii noştri colegi în familia Romcim şi în grupul CRH. Această achiziţie susţine extinderea ofertei noastre cu soluţii pentru reţelele de infrastructură de utilităţi şi aspiraţia noastră de a fi principalul furnizor de soluţii pentru sectorul construcţiilor din România. Suntem încrezători că, prin imbinarea dedicării şi expertizei TehnoWorld cu puterea şi profesionalismul companiilor CRH din România, vom continua să dezvoltăm portofoliul în mod sustenabil, adăugând mai multă valoare soluţiilor adresate clienţilor noştri."

Romcim face parte din Grupul CRH, principalul furnizor de soluţii de materiale de construcţii care contribuie la conectarea şi îmbunătăţirea lumii în care trăim. Angajând aproximativ 78,500 de oameni în aproximativ 3,390 de unităţi operaţionale din 28 de ţări, CRH deţine poziţii de lider de piaţă atât în ​​America de Nord, cât şi în Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb