Romgaz anunţă rezilierea contractului pentru centrala termoelectrică de la Iernut

G.B
Piaţa de Capital / 19 iunie 2021

Romgaz anunţă rezilierea contractului pentru centrala termoelectrică de la Iernut

Compania Romgaz a anunţat ieri rezilierea contractului pentru construcţia unei centrale termoelectrice de 430 MW, cu ciclu combinat cu turbine cu gaze, la Iernut, motivul invocat fiind nefinalizarea în termen a lucrărilor, a anunţat compania printr-un raport publicat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB), transmite G4media.

Executanţii lucrării sunt Duro Felguera S.A. si Romelectro S.A..

"În conformitate cu prevederile Legii nr. 24/2017 şi art. 234 alin. (1), din Regulamentul A.S.F. nr. 5/2018, S.N.G.N. ROMGAZ S.A. informează acţionarii şi investitorii asupra faptului că, începând cu dată de 17 iunie 2021, Contractul de lucrări nr. 13384/2016, având că obiect Dezvoltarea CTE Iernut, prin construcţia unei centrale termoelectrice de 430 MW, cu ciclu combinat cu turbine cu gaze, a încetat prin reziliere, motivat de nefinalizarea în termen, de către Executant, a lucrărilor de construcţii şi punere în funcţiune a obiectivului de investiţii. Rezilierea Contractului de lucrări nr. 13384/2016, începând cu dată de 17 iunie 2021, a intervenit ca urmare a împlinirii termenului de suspendare a notificării de reziliere, fără ca părţile să fi ajuns la agrearea unei soluţii care să asigure finalizarea şi punerea în funcţiune a obiectivului de investiţii, în termen cât mai scurt posibil", se arată în raporul de la BVB.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Oricum au fost prea indulgenți cu spaniolii!!! Trebuia încă de la primul termen nerespectat reziliat contractul!

    1. Asa lucreaza Statul Roman. Cine-si imagineaza ca restul companiilor listate la BVB, acum si in viitor, vor performa precum unele private se inseala. Vor fi in continuare vaci de muls, vor fi in continuare cazuri de coruptie (mai mult sau mai putin devoalate publicului), iar profiturilor vor fi inferioare celor normale. In rest, sa le fie de bine: eu nu mai bag un singur leu in actiuni ale companiilor de stat din Romania.

      ASA ESTE D-LE , CUM SPUNETI !!! DIN PACATE PENTRU ACEASTA CHINUITA TARISOARA , ROMANIA ESTE INCA PLINA DE COMUNISTI , SI DE OAMENI HIBRIZI , CARE JUDECA IN MOD COMUNISTOID !!! IN SECTORUL DE STAT , NU MAI AI LOC DE EI !!! SANT PRIPASITI PRETUTINDENI , CA UN CANCER PULMONAR , SI SEACA COMPANIILE PRIN TOT FELUL DE SMECHERII , AVAND GRIJE SA-SI MAREASCA PERIODIC SI SALARIILE !!! NU SANT COMPANIILE LOR , ASA CA NU-I DOARE DE ELE !!! MA UIT ASA , CU DEZAMAGIRE SI STRANGERE DE INIMA , LA CELE 6 FIRME DE STAT , LISTATE LA BURSA !!! AN DE AN , REZULTATELE LOR NETE , SANT TOT MAI MICI , IN SPECIAL DIN CAUZA SALARIILOR PE CARE EI S-I LE MARESC , LA FIECARE 3 LUNI , S-AU 6 LUNI !!! NASCOCESC IN FIECARE AN , UN BUGET DE VENITURI SI CHELTUIELI , EXAGERAT DE MIC , CU BUNA STIINTA , CA SA FIE SIGURI CA ACESTA SE V-A INDEPLINI SI DEPASI UN PIC , CA PE URMA SA-SI MAI OFERE DIN EL , INCA O PRIMA ANUALA DE 8 - 10 % DIN PROFIT , SUB DENUMIREA DE ''''' PARTICIPAREA SALARIATILOR LA PROFIT ''''' !!! GRUMOASA SMECHERIE , NU ??? CAM TOTI BANII INTRA DOAR IN BUZUNARELE LOR HRAPARETE !!! VEDETI ??? IN CEI 31 DE ANI DE LA EXECUTIA CELOR 2 BANDITI , ASTA AU INVATAT EI DIN CAPITALISM : SMECHERIILE !!! CUM SA TE STRECORI CA RATA PRIN APA , CUM SA EVITI MUNCA FIZICA , SI CUM SA NASCOCESTI BANI MULTI SI USORI , PRIN SUBTERFUGII !!! IN ROMANIA , OAMENI BUNI , NU PREA EXISTA CAPITALISM !!! CE SE INTAMPLA AICI , ESTE ORICE , DAR NU CAPITALISM !!! SEAMANA MAI CURAND , CU O BABILONIE !!!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb