Romsilva, parteneriat cu Crucea Roşie într-o acţiune umanitară

Vlad Giurgiu
Companii / 27 ianuarie 2017

Romsilva, parteneriat cu Crucea Roşie într-o acţiune umanitară

Regia Naţională a Pădurilor - Romsilva a sprijinit, în calitate de partener, acţiunea Crucii Roşii Române în furnizarea lemnelor de foc pentru 100 de familii defavorizate din judeţele Giurgiu, Ialomiţa şi Călăraşi, afectate de căderile masive de zăpadă şi de gerul din ultima perioadă.

În cadrul acestei acţiuni, 40 de familii din comuna Izvoarele (judeţul Giurgiu), 30 de familii din comuna Miloşeşti (judeţul Ialomiţa) şi alte 30 de familii din comuna Ulmu (judeţul Călăraşi), vor primi câte doi metri cubi de lemne pentru foc, distribuite de voluntarii din cadrul Crucea Roşie Română şi angajaţi ai Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva.

Prima acţiune a avut loc în comuna Izvoarele din judeţul Giurgiu, în satele Chiriacu şi Valea Bujorului, lemnele pentru foc fiind furnizate de Ocoalele Silvice Ghimpaţi şi Bolintin, urmând ca în zilele următoare să fie extinsă în celelalte locaţii stabilite de Crucea Roşie Română.

Dragoş Ciprian Pahonţu directorul general al Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, a declarat: "Furnizarea de lemne pentru foc este o prioritate pentru Romsilva şi ne bucură parteneriatul cu Societatea Naţională de Crucea Roşie, care se implică într-o acţiune de sprijinire a familiilor defavorizate. Încă de la înfiinţare, Regia Naţională a Pădurilor a ajutat comunităţile locale, iar parteneriatul cu o organizaţie puternică precum Crucea Roşie este unul benefic şi sporeşte gradul de implicare socială a Romsilva".

Anul trecut, Romsilva a oferit populaţiei peste 850 de mii de metri cubi de lemne pentru foc, din care 400 de mii în ultima parte a anului, pentru a suplini lipsa acestora de pe piaţă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb