"Romvag" Caracal şi-a majorat capitalul social cu aproximativ un milion de euro

N.I.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 6 iunie 2007

"Romvag" Caracal şi-a majorat capitalul social cu aproximativ un milion de euro

Producătorul de vagoane de marfă "Romvag" Caracal (simbol ROMJ) şi-a majorat capitalul social la 7,9 milioane de lei, cu 3,06 milioane de lei, potrivit datelor publicate de companie în Monitorul Oficial, citate de Newsin.

Majorarea de capital s-a realizat ca urmare a subscrierii a 1.227.220 de acţiuni. În urma deciziei consiliului de admi­nistraţie capitalul social al companiei a ajuns la 7,9 lei divizat în 3.161.097 acţiuni nominative, în valoare nominală de 2,5 lei.

"Romvag" Caracal a obţinut în 2006 un profit brut de 18,3 milioane de lei şi o cifră de afaceri de 130,2 milioane de lei. În 2005, "Romvag" Caracal a înregistrat un profit net de 4,74 milioane lei la o cifră de afaceri de 60,9 milioane lei, potrivit datelor financiare publicate pe pagina de Internet a Ministerului Finanţelor Publice. Valoarea totală a vânzărilor, în 2005, s-a ridicat la 17 milioane euro.

Firma a fost privatizată în 2002, iar în prezent este deţinută de compania International Railway Systems (IRS) din Luxemburg, condusă de omul de afaceri Cris­tian Burci. "Romvag" a fost achiziţionată în 2004, ca urmare a falimentului proprietarului anterior. În trecut, compania a fost unul din furnizorii importanţi de vagoane de marfă pentru fosta Uniune Sovietică.

Din anul 1973 când a început să producă, Romvag SA a construit şi vândut peste 70.000 vagoane noi, din care aproximativ 50.000 vagoane pentru export (în Franţa, Cehia, Slovacia, Germania, Ungaria, fosta URSS, Iran, Gabon, etc.), fiind pentru o perioadă unul dintre cei mai mari exportatori mondiali de vagoane de marfă, societatea având o capacitate maximă reală de 5.000 vagoane construite pe an, potrivit paginii proprii de Internet.

Principalii clienţi din ultimii ani sunt: SNTFM CFR Marfă (vagoane tip Rils, Shimmns, Eacs, Lgns, Sgs, Gas, Fals şi cisterne pentru transport produse uşoare), Servtrans (vagoane tip Fals, Falns, Eanos, Tals, Sgns, Uagps), Corridor (vagoane tip Eaos), Touax (vagoane platformă tip Sgs), AX Benet (vagoane tip Rils), MAV Dunavagon (vagoane tip Habbillnss), Kronospan (vagoane pentru transport rumeguş şi plăci aglomerate tip Tirrs), TVT Nova (componente Habbi­llnss), Holcim (vagoane pentru transport ciment tip UACS), Rompetrol Logistic (vagoane tip cisternă).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb