Ronaldo va fi amendat cu un milion de lire sterline

O.D.
Sport / 15 noiembrie 2022

Ronaldo va fi amendat cu un milion de lire sterline

Manchester United ar urma, potrivit Metro UK, să-l amendeze cu un milion de lire sterline pe Cristiano Ronaldo, ca urmare a interviului exploziv acordat lui Piers Morgan.

În acest interviu, portughezul l-a criticat dur pe antrenorul Erik Ten Hag, a criticat conducerea Manchester United şi criteriile clubului.

În octombrie, Ronaldo a fost amendat cu salariul pe două săptămâni pentru că a refuzat să fie rezervă la meciul cu Tottenham, după ce atacantul a decis să coboare pe tunelul spre vestiare înainte de terminarea jocului.

De data aceasta, potrivit Metro UK, ar risca "o nouă amendă de aproximativ 1 milion de lire sterline. Clubul a refuzat să comenteze interviul lui Ronaldo, dar acesta va fi privit cu suspiciune, mai ales că Ten Hag a vorbit despre "solidaritatea" din cadrul clubului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. DE CE SA-L AMENDEZE ????????? OMUL , NU A SPUS DECAT CATEVA ADEVARURI , SI ATAT !!!!!!!!!! CAND AI CELEBRITATEA LUI SI MAI ALES PERFORMANTELE LUI , E ABSOLUT NORMAL CA LUMEA SA TE URASCA SI SA TE INVIDIEZE : IA UITE , CE-ARE STA !!!!!!!!!! IA UITE , CE AVERE ARE , CE MARE SE DA !!!!!!!!!!!!! DA VOI , DE CE N-AVETI ????????? DA VOI , DE CE NU PUTETI ?????????? CA AVETI TOT UN CAP , SI DOUA PICIOARE !!!!!!!!!!!!!! CE-ARE EL , IN PLUS ?????????? ASTA E LUMEA , CE SA-I FACI !!!!!!!!!!!!!!!! DAR : ORIUNDE SE V-A DUCE , O SA AIBE O MULTIME DE DUSMANI , ABSOLUT INVIDIOSI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARE DREPTATE CA , DUPA PLECAREA LUI ALEX FERGUSON , NU PREA MAI MERGE NIMIC LA MANCESTER , DESI AU ADUS PE O GRAMADA DE BANI , O MULTIME DE VEDETE !!!!!!!!!!!!!! SINGURUL CARE A REUSIT TOTUSI CEVA , A FOST OLA GUNNER SOLSCHER , CU CARE CONDUCEREA TREBUIA SA AIBE MAI MULTA RABDARE , CRED EU !!!!!!!!!!! IN REST ..............

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb