RPHI investeşte în facilităţi exclusive pentru Sky Tower

S.B.
Companii / 5 mai 2022

RPHI investeşte în facilităţi exclusive pentru Sky Tower

Dezvoltatorul imobiliar Raiffeisen Property Holding International (RPHI), proprietar al SkyTower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, anunţă finalizarea unei noi investiţii strategice pe piaţa locală de birouri.

În urma unui an de lucrări de renovare şi reconversie, SkyTower inaugurează în România facilităţi în premieră pentru comunitatea de afaceri: centrul multifuncţional de evenimente SkyHub, cu primul amfiteatru amplasat într-o clădire de birouri; cel mai mare ecran video LED şi cele mai înalte coloane verzi instalate în lobby-ul unei clădiri de birouri.

"Aceste proiecte inovatoare pe piaţa de birouri din România reiterează ceea ce reprezintă SkyTower: calitate ridicată, clădire iconică, prestigiu şi modernism. Ne propunem să stabilim noi standarde şi să ridicăm constant nivelul calităţii în industria de birouri. În ciuda provocărilor macroeconomice şi sociale, SkyTower a înregistrat rezultate bune. Prin urmare, planurile noastre de investiţii continuă în ceea ce a devenit o experienţă unică, un spaţiu ce oferă o experienţă completă de lucru pentru comunitatea noastră de afaceri", a declarat Karl-Maria Pfeffer, CEO, RPHI.

Cu o suprafaţă de aproximativ 450 de metri pătraţi, SkyHub Events Centre dispune de trei zone de evenimente: amfiteatrul multifuncţional care oferă 55 de locuri şi un ecran de proiecţie cu tehnologie edge; o zonă de cocktail şi lounge, cu bar; şi o sală de şedinţe de 12 locuri, echipată cu două ecrane cu rezoluţie 4K.

SkyHub Events Centre va fi utilizat atât de către chiriaşii clădirii, cât şi de către clienţi externi.

Urmărind nevoile şi aşteptările comunităţii de afaceri, precum şi tendinţele de digitalizare în plină dezvoltare, modernizarea lobby-ului SkyTower face parte din planul strategic de investiţii al Grupului. Astfel, în urma unor importante lucrări de renovare, lobby-ul SkyTower este acum dotat cu un perete LED de 6 metri înălţime, 9 metri lăţime şi 1,2 metri adâncime, cel mai mare ecran de acest fel instalat într-o clădire de birouri de pe piaţa locală.

"Ultimii ani au adus o schimbare a cerinţelor companiilor în privinţa spaţiilor de lucru. Standardele folosite pentru clădirile de birouri în urmă cu un deceniu încep să dispară, iar oamenii se aşteptă la condiţii de lucru de calitate la locul de muncă. Ceea ce am identificat este de fapt nevoia unei experienţe la locul de muncă. De la săli moderne de şedinţe, până la zone unde angajaţii se pot relaxa la locul de muncă. Poziţia noastră ne permite să urmărim şi să implementăm acest tip de investiţii şi optimizări, pentru a continua să fim un leader al pieţei locale de birouri", a continuat Karl-Maria Pfeffer.

Având în vedere că proiectele sustenabile şi de mediu fac parte din strategia pe termen lung a RPHI, chiriaşii şi vizitatorii SkyTower se pot bucura acum şi de cele mai înalte grădini verticale din sectorul office din România. Acestea sunt formate din două coloane cu înălţimea de şase metri, acoperite integral cu plante naturale.

"SkyTower este un activ cheie în portofoliul nostru şi ne angajăm să investim în continuare în creşterea şi dezvoltarea sa. Mai mult, România, o piaţă strategică pentru grupul nostru, are un potenţial ridicat de a atrage investiţii străine şi de a menţine unele dintre cele mai înalte standarde de calitate din regiune", a concluzionat directorul RPHI.

În prezent, gradul de ocupare al Sky Tower este de 94%, cu un mix echilibrat de chiriaşi (multinaţionale şi companii de dimensiune mai mică).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb