Trump reacţionează la performanţa dezbaterii prezidenţiale de la ABC News

S.B.
Internaţional / 11 septembrie

Trump reacţionează la performanţa dezbaterii prezidenţiale de la ABC News

Citeşte dezbaterea dintre Trump şi Harris AICI

Fostul preşedinte, Donald Trump, a reacţionat la performanţa sa din cadrul dezbaterii prezidenţiale de la ABC News, în emisiunea "Hannity", spunând că el consideră că a fost "cea mai bună dezbatere a sa de până acum", potrivit Fox News.

"Consider că a fost foarte bine. S-a jucat trei împotriva unuia, dar mă aşteptam la asta", a spus el, referindu-se la moderatorii dezbaterii, David Muir şi Linsey Davis, care, în unele momente, l-au corectat şi l-au presat pe fostul preşedinte cu privire la răspunsurile sale.

Davis l-a întrebat pe Trump despre poziţia sa cu privire la avort, iar acesta a afirmat că unele state permit avortul în luna a noua de sarcină.

"Chiar au, şi puteţi să vă uitaţi la guvernatorul din West Virginia, guvernatorul anterior... nu actualul guvernator, care face o treabă excelentă, ci guvernatorul de dinainte, el a spus: "Copilul se va naşte, iar noi vom decide ce să facem cu copilul" cu alte cuvinte, vom executa copilul. Şi de aceea am făcut asta," a spus Trump.

Davis a intervenit după ce Trump şi-a terminat declaraţiile, spunând: "Nu există niciun stat în această ţară unde este legal să omori un copil după ce s-a născut."

Gazda Fox News, Sean Hannity, l-a întrebat pe Trump despre relatările conform cărora campania lui Harris doreşte o a doua dezbatere în octombrie şi dacă ar fi deschis la această idee. Fox News a extins o invitaţie oficială atât pentru campania lui Trump, cât şi pentru cea a lui Harris, pentru o a doua dezbatere luna viitoare.

"Ea o vrea pentru că a pierdut", a răspuns Trump. "Nu ştiu. Trebuie să mă gândesc. Dar dacă am câştigat dezbaterea, cred cumva că poate nu ar trebui să o fac. De ce să fac o altă dezbatere? Ea a spus imediat că vrea o altă dezbatere. Ştii ce se întâmplă când eşti un luptător profesionist şi pierzi? Vrei imediat o nouă luptă" a adăugat acesta.

"Ai fi înclinat să spui da?" l-a întrebat Hannity.

"Poate dacă ar fi pe o reţea de televiziune corectă, aş face asta," a spus Trump.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Kamala s-a jucat de-a soaricele si pisica cu Trump oferind tuturor urmaritorilor spectacolului mediatic in care Trump nu a avut nici o revelatie o imagine de forta .Trump nu a avut curajul sa ridice nici privirea si nici sa incerce sa se compare cu Kamala .Zimbetul ironic l-a distrus pe Trump .Batjocora atasata ideilor usor ciudate ale fostului Presedinte ce facea „gratare cu pisici sau ciini ” a transformat zimbetului Kamalei in postuta de perdant a lui Trump .Nu se vor mai intilni niciodata .Nu are rost .Trump nu poate face fata Kamalei .Ce a fost de vazut s-a vazut deja .Trump a pierdut partida .

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

    la cat de dezamagiti sunt trumpistii, se pare ca trump a pierdut. Harris oricum era underdog ul, chiar dupa spusele lui trump(o greseala), ca a facut-o proasta ca o piatra, care nu e in stare sa dea un interviu, sau sa vorbeasca ceva fara scenariu. okkk. dar nu s-a vazut asta in dezbatere. trump trebuia sa mature cu "proasta "pe jos, dar in loc aproape ca a fost invers .

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb