Rusia: Acordul privind cerealele a fost extins pentru 60 de zile

G.D.
Internaţional / 18 martie 2023

Rusia: Acordul privind cerealele a fost extins pentru 60 de zile

Rusia a notificat toate părţile acordului privind cerealele că acesta a fost extins pentru 60 de zile, a transmis astăzi agenţia rusă de ştiri RBC, citând-o pe purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe Maria Zaharova, relatează Agerpres.

Turcia şi ONU au anunţat mai devreme astăzi că acordul a fost prelungit, fără a preciza cât timp, în timp ce un membru al guvernului ucrainean a afirmat că prelungirea este de 120 de zile.

Acordul asupra "Iniţiativei privind cerealele de la Marea Neagră", semnat pe 22 iulie 2022 pentru 120 de zile între Naţiunile Unite, Ucraina, Rusia şi Turcia, a fost reînnoit în noiembrie pentru 120 de zile.

Atât Ucraina, cât şi Rusia sunt mari exportatoare de cereale şi îngrăşăminte. Occidentul a aplicat Rusiei sancţiuni dure după invazia din Ucraina din februarie anul trecut, măsuri care nu afectează produsele agricole şi îngrăşămintele dar - potrivit Moscovei - creează "bariere" pentru exporturile respective prin restricţiile privind plăţile, logistica şi asigurările.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Statul terorist Rusia trebuie pus cu botul pe labe . Națiunile nu trebuie să trăiască în frică și teroare . Poporul rus trebuie să declanșeze o revoluție prin care să răstoarne toată clica coruptă de la Kremlin și pe handicapatul oligofren Putin. Puterea în Rusia trebuie să fie preluată de Alexei Navalnii. In Romania partidul AUR trebuie desființat URGENT

    Românii inteligenți și patrioți votează USR. 

    1. Am inteles cu totii ca nu iti mai iei medicamentatia pentru boli psihiatrice.

      USR este in picaj liber in sondaje, pe la 5%. Lumea inteligenta s-a prins ca USR este un partid de criminali care trebuie desfiintat. A incalcat Constitutia, a incalcat drepturile omului.

      Sa fii in opozitie si sa te prabusesti de la 20% la 5%? Asta reflecta realitatea acestui partid de misei si ticalosi oligofreni. Si corupt. 

      Ești un(...)USR este viitorul României

    avem un razboi organizat: desfasurat dupa reguli / conventii / acorduri...

    daca se numeste RAZBOI !! inseamna ca partile nu mai respecta anumite reguli / acorduri

    pacat de Ucraina! va fi o noua Korea, sau mai rau " Afganistan" vanduta de unchiul Sam cand se va plictisi talibanilor "ruso-ceceni" 

    Nu înțeleg ceva, daca cumpărăm gaz, petrol din Rusia atunci cumva îi finanțăm războiul, dar cumpărând cereale și îngrășăminte atunci nu mai finanțăm războiul? Daca nu se aplica sancțiuni, embargou pentru toate produsele, atunci înseamnă că noi îl alimentam cu bani.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb