Şaisprezece companii locale participă la târgul CH MATCHING de la Milano

F.A.
Companii / 26 noiembrie 2013

Şaisprezece companii locale din domeniul IT şi alte industrii participă, în perioada 25-27 noiembrie, la cea de a noua ediţie a târgului CH MATCHING de la Milano, conform unui comunicat al Ministerului Economiei.

Firmele expozante oferă mai multe categorii de produse de export: IT&C si alte servicii, inclusiv de consultanţă, soluţii şi tehnologii in industria energiilor regenerabile, cea petrolieră şi de protecţie a mediului, produse ale industriei agroalimentare, produse pentru sectorul viti-vinicol.

Evenimentul de la Milano are un caracter multisectorial, specificul său fiind dat de calendarul personalizat de întâlniri prestabilite de către şi pentru fiecare participant, în vederea identificării de noi contacte de afaceri pe pieţe internaţionale.

Fiecare firma participantă are astfel programate un număr de 5-7 contacte de afaceri, pe parcursul celor trei zile de târg, precum şi participarea la workshopuri şi seminarii de profil, potrivit sursei citate.

CH MATCHING este organizat de catre Compagnia delle Opere (CDO), asociaţie profesională italiană care reuneşte peste 30.000 de firme. La ediţia din acest an, sunt prezente 30 de ţări, reprezentate de peste 1500 de firme expozante din domenii diferite - industria IT&C, agro-alimentară, comunicare, construcţii, energie, mediu şi durabilitate, finanţe, logistică, mecanică şi sănătate.

Participarea firmelor româneşti la manifestarea expoziţională de la Milano a fost organizată, în concordanţă cu Strategia Natională de Export, de Ministerul Economiei, împreună cu Asociatia Română pentru Industrie Electronica si Software - ARIES.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb