"Şantierul Naval Orşova" ar putea absorbi "Construcţii Maritime" Constanţa

R.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 17 iunie 2008

Acţionarii companiei "Şantierul Naval Orşova", listată la Bursa de Valori Bucureşti (simbol SNO), sunt convocaţi pe 25 iulie să aprobe fuziunea prin absorbţie cu societatea "Construcţii Maritime" Constanţa, potrivit unui raport al companiei.

Proiectul de fuziune, cu absorbţia societăţii din Constanţa, a fost întocmit de Consiliul de Administraţie al SNO, conform strategiei de dezvoltare a construcţiei de nave fluviale şi maritime.

"Şantierul Naval Orşova" a încheiat primul trimestru al aces­tui an cu un profit net de 1,833 milioane lei, aproape dublu faţă de cel din 2007, care s-a cifrat la 928.829 lei. Cifra de afaceri a ajuns, în perioada ianuarie-martie 2008, la 21,65 milioane lei, în creştere cu 42%.

Acţionarii societăţii sunt SIF "Transilvania", cu o deţinere de 50%, SIF "Oltenia" - 12,13%, clienţi nerezidenţi - 9,93% şi alţi acţionari - 27,94%.

Recent, SNO a încheiat 13 contracte de construcţii de nave, cu trei companii olandeze, în valoare totală de 27,38 milioane euro, iar livrarea este în 2009. Cu firma olandeză Veka Shipbuilding BV au fost încheiate opt contracte în valoare totală de 17,86 milioane euro, care prevăd construirea şi livrarea a patru containere fluivale, a unui împingător, a două tancuri chimice şi a unei barje.

Cu societatea Gebr De Jonge Shipbuilding, SNO a încheiat trei contracte, în valoare totală de 6,16 milioane euro, pentru cons­truirea unui container fluvial, a unui împingător şi a unei barje, iar alte două contracte au fost încheiate cu firmele Gebr De Jonge Shipbuilding şi Breko Niuwbouw, în valoare totală de 3,35 milioane euro, pentru construirea şi livrarea unui împingător şi a unei barje.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. CONDUCEREA SNO,BADOIU SI GASCA, CASTIGA ENORM SI ORSOVENI SE ZBAT IN LIPSURI SI MIZERIE FINANCIARA,NU POT SA ISI ACHITE BANCILE,SA ASIGURE COPIILOR UN TRAI DECENT.SPERDEA,PALCU,MOLDOVEAN U "TI DAU AFARI BRE"ETC NISTE HOTI,PLINGEM DUPA RASCU.TREZITIVA ORSOVENI

    1. ASA ESTE SALARILE SUNT CELE MAI MICI DIN BRANSA,MUNCA ESTE F MULTA SI GREA,FOARTE MULTI MUNCITORI SUNT BOLNAVI DE HERNIE DE DISC,SPONDILOZA CERVICALA,HERNIE INGHINALA,REUMATISM,FEMEILE AU MARI PROBLEME GINECOLOGICE DIN CAUZA CONDITILOR GRELE DE MUNCA,ATMOSFERA LA LUCRU ESTE FOARTE STRESANTA,CONDUCEREA SE POARTA CA SI CU SCLAVII.SINT SIGUR CA MAI SINT NEMULTUMITI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb