Saxo Bank anunţă numirea unui nou Chief Client Officer

Andreea Cuzub
Companii / 16 ianuarie 2018

Saxo Bank anunţă numirea unui nou Chief Client Officer

Saxo Bank anunţă numirea lui Damian Bunce în calitate de Chief Client Officer (CCO), numire ce va intra în vigoare din data de 19 februarie 2018, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Damian se alătură echipei executive a Saxo şi va comunica direct cu Kim Fournais, CEO şi fondator.

În această funcţie, Damian va fi responsabil cu generarea, menţinerea şi creşterea activităţilor comerciale directe şi la scară mare şi pentru determinarea creşterii prin reţeaua de sucursale din toată lumea, conform comunicatului.

Damian se alătură Saxo după 25 de ani de experienţă în industria serviciilor financiare, având expertiză în special în tranzacţionarea electronică în clasele de active, experienţă câştigată prin colaborarea cu mai multe bănci de nivel mondial din Londra, New York, Tokyo şi Moscova, potrivit sursei citate.

În comunicat se precizează: "Damian a petrecut nouă ani la Goldman Sachs unde a condus departamentul executiv de vânzări electronice pentru Europa, urmaţi de trei ani la Barclays Capital unde a fost Managing Director şi directorul pentru Europa pentru tranzacţionarea electronică de vânzări şi distribuţie. A petrecut recent, de asemenea, şase ani la Moscova în calitate de Managing Director şi Global Head of Electronic Markets la Sberbank CIB unde a construit cu succes şi a condus afacerea de eFX la scară mare a companiei, ceea ce i-a adus şi premii, cât şi activitatea de brokeraj retail pe plan local a băncii".

Kim Fournais, fondator şi CEO al Saxo Bank, a declarat: "Suntem foarte bucuroşi să-l avem în rândurile noastre pe Damian Bunce, care ne va conduce strategia axată pe client, oferta valoroasă şi pe nevoile clienţilor noştri cheie. Istoricul său semnificativ în livrarea de rezultate pentru companii de comerţ electronic prin vânzări, tranzacţionare, management al produsului şi guvernanţă va fi extrem de valoros în aducerea de plus valoare atât pentru clienţi, cât şi pentru acţionari. Cunoştinţele de specialist ale lui Damian şi experienţa lui vin în completarea dorinţei noastre de creştere continuă şi amploare în cadrul industriei noastre."

Referitor la numirea sa, Damian a afirmat: "Sunt onorat să mă alătur lui Kim şi echipei sale de management într-un moment extrem de interesant şi crucial pentru Saxo Bank. Saxo are o reputaţie excepţională şi îndelungată în inovaţia în tehnologia financiară şi aştept cu interes să capitalizez acele puncte forte pentru a livra rezultate excelente pentru clienţii noştri şi pentru creşterea băncii."

Damian va veni la Saxo Bank pe 19 februarie 2018 şi va lucra în sediul Saxo Bank de la Copenhaga.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb