SC Dafora SA Mediaş - lucrări la standarde europene pentru parizieni

comunicat Dafora
Ziarul BURSA #Companii / 12 februarie 2007

Normele şi standardele impuse de Uniunea Europeană nu vin ca o noutate pentru Dafora SA. Compania le cunoaşte şi le respectă de multă vreme, dată fiind prezenţa sa pe piaţa franceză încă din 2005. În cei aproape doi ani de la înregistrare filiala pariziană a executat lucrări de reparaţie/curăţire la sondele geotermale din diferite zone ale Parisului.

Profesionalismul specialiştilor Dafora a atras atenţia reprezentanţilor presei locale pariziene cu ocazia lucrărilor de reparaţie efectuate de firma românească la sondele geotermale din Tremblay-en-France. Lucrările au repus în funcţiune circuitul de producţie al apei termale, asigurând încălzirea în bune condiţii a câtorva mii de locuinţe din nordul Parisului. Publicaţia locală Villensemble, de pildă, dedica subiectului un întreg articol în decembrie 2006, apreciind felul în care inginerii şi tehnicienii români "conduc cu rigoare operaţiile, fiecare la postul său, cu o coordonare precisă", ducând la bun sfârşit "o tehnică atât de grea şi meticuloasă, o operaţie delicată".

Pentru a asigura lucrări de cea mai bună calitate, respectând toate standardele Uniunii Europene, compania Dafora SA a investit aproximativ 2 milioane de euro pentru echiparea filialei franceze cu utilaje, instalaţii şi scule specializate de ultimă generaţie. Instalaţia modernă de foraj, de exemplu, este una de tip diesel - electrică, mobilă TW80EA4, cu radiocomandă, dotată cu generatoare Caterpillar, cap hidraulic motor Bowen, cu motoare electrice Siemens, SCR şi compresor Atlas Copco.

În perioada imediat următoare, Dafora SA îşi propune dezvoltarea serviciilor filialei franceze în ceea ce priveşte curăţirea şi reparaţia sondelor. Pe viitor, societatea vizează consolidarea poziţiei pe piaţa franceză prin contractarea de noi lucrări de foraj.

Dafora France, filiala franceză a societăţii Dafora SA Mediaş, cu sediul social în nordul Parisului (în imediata apropiere a aeroportului naţional Charles de Gaulle), s-a înfiinţat în anul 2005, având ca principal obiect de activitate forajul, repararea şi curăţirea sondelor de petrol, gaze şi ape geotermale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb