SC "Johnson Wax" lansează programul "Cărţi pentru şcoli"

A.S.
Ziarul BURSA #Cultură / 25 iunie 2004

SC "Johnson Wax" a lansat programul "Cărţi pentru şcoli", desfăşurat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Această iniţiativă a marcat aniversarea a 10 ani de activitate a SC "Johnson Wax" în România. "Cărţi pentru şcoli" va contribui la dezvoltarea patrimoniului de carte din 100 de şcoli, prin donarea a 15.000 de cărţi. Şcolile care vor beneficia de această donaţie sînt situate în 15 oraşe din România: Braşov, Oradea, Sibiu, Tîrgu Mureş, Timişoara, Arad, Craiova, Iaşi, Suceava, Bacău, Cluj, Constanţa, Brăila, Piteşti, Bucureşti. Pînă la începutul noului an şcolar, fiecare dintre şcolile participante îşi va îmbogăţi biblioteca cu 150 de cărţi din literatura clasică şi modernă, precum şi cu dicţionare şi lucrări de analize literare. Lotul de carte conţine opere ale unor autori ca Mihai Eminescu, Vasile Alecsandri, I. L. Caragiale, Mark Twain, Jules Verne.

Programul de dotare cu cărţi a şcolilor se va desfăşura pînă la sfîrşitul lunii august 2004 şi va avea o valoare totală de un miliard lei. Această sumă va rezulta din vînzarea a 1.500.000 de produse Johnson Wax, care vor purta însemnele "Un produs cu dar inclus", începînd cu luna iulie 2004. Pentru realizarea acestui crez, companiile Johnson au investit peste 135.000.000 USD în programe destinate comunităţilor din diverse ţări, pe parcursul ultimilor zece ani.

SC Johnson Wax este una dintre cele mai mari companii multinaţionale care produce şi comercializează în România mărci cunoscute şi foarte apreciate de produse de întreţinere a locuinţei: Pronto, Raid, OFF!, Glade, Autan, Baygon, Anitra, Mr. Muscolo, Deo Smile şi Rally. SC Johnson Wax are filiale în 70 de ţări din America, Europa, Orientul Mijlociu, Asia, Africa, Australia, are aproximativ 14.000 de angajaţi şi îşi comercializează produsele în peste 110 ţări. Cifra de afaceri anuală a companiei la nivel internaţional depăşeşte 6 miliarde dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb