Scandalul Firea-Boureanu: CNA aplică o amendă de 18.000 de lei postului Antena 3

F. A.
Companii #Media-Advertising / 3 iunie 2010

Jignirile dintre moderatoarea Gabriela Vrânceanu Firea şi invitatul Cristian Boureanu, în emisiunea "Ştirea zilei" de luni, 31 mai, au atras postului Antena 3 o amendă de 18.000 de lei din partea CNA. Membrii Consiliului au aplicat, azi, această sancţiune pentru degenerarea limbajului folosit, pentru lipsa de imparţialitate a moderatoarei şi pentru faptul că nu a asigurat echilibrul între opoziţie şi putere, în studio, relatează Hotnews.

Sancţiunea a fost îndelung negociată, amenda maximă propusă iniţial fiind de 20.000 de lei (propusă de Ioan Onisei, membru CNA), iar cea minimă - o somaţie publică, propusă de Grigore Zanc, membru CNA, care a invocat în acest sens contextul "excepţional"", mai exact faptul că moderatoarei i-a murit soţul în primăvară şi are "circumstanţe atenunante".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Gabitza, Gabitza, faptul ca ti-a murit sotul, nu este o scuza ca sa vorbesti ca la tine acasa....

    Daca a daramat-o psihic moartea sotului, trebuia sa se trateze inainte de a reveni la job...iar daca nu poate trece "peste" sa vina altcineva in locul sau... 

    Daca se intampla asta intr-o tara civilizata ii oprea emisia cel putin 24 de ore si amenda era procent din cifra de afaceri, nu 4000 de coco... 

    Colegii lui Gabi spuneau prin studiourle Antenei ca asa decurgeau si certurile dintre ea si sotul ei, si motanul-profesor Felix ii torcea in poala, cu multa vreme inainte sa ii moara sotul.... 

    100.000.000 lei era poate echitabil.

    Poate asa se mai spala cat de cat in locul ala de unde emit latrinele tv 1, 2, 3... 

    Care circumstante atenuante? 

    Si daca i/a murit sotul, trebuie sa se comporte ca o tzatza? 

    Daca era asa de afectata de ce nu a stat acasa sa/si linga ranile?

    (Ce a fost cu graba aia cu care si/a ingropat sotul?) 

    Firea e recidivista iar Antena 3 asemenea. Tovarasii de la CNA cred oare ca aplicand amenzi modice rezolva problema? Nici vorba! Turnatorul Voiculescu e dispus sa plateasca oricat, iar aceste amenzi, sa fim seriosi, sunt pentru unul ca el ca bacsisul lasat la restaurant. Amenzile, desi curg in valuri, nu vor opri lipsa de profesionalism si vulgaritatea in media audio-video-scrisa. Acolo (la Antena 3 si Realitatea) totul se face premeditat (cu acceptul patronului), cunoscandu-se prea bine ca pedepsele care le vor fi aplicate (daca vor fi aplicate) sunt de rasul curcilor si nu vor deranja pe nimeni. Intr-o tara normala, intr-o televiziune normala, o individa ca Firea era concediata in secunda doi. Daca ar fi apucat cumva sa lucreze in domeniu. Ceea ce, repet, intr-o tara normala, n-ar fi fost posibil in veci.

    P.S. Foarte interesanta propunerea tovarasului Zanc... Aceea ca CNA sa acorde tovarasei Firea doar o "somatie publica"... Pe motiv ca i-a murit sotul in primavara (dar daca ar fi murit in iarna?) si are "circumstante atenuante". Ce propun eu? Amenzi usturatoarea iar pentru recidive suspendarea emisiunii pentru o perioada de timp iar mai apoi inchiderea postului. Asa nu mai merge. Cu "somatii publice" si amenzi de rasul curcilor. 

    asa de exceptional ca s-a laudat in conferinta de presa ca "Am simţit că i-am răzbunat pe toţi cei care au fost jigniţi de Boureanu".

    Mare doamna, mare caracter... si mai ales mare suferinta!!! 

    Individa asta nu ar mai trebui sa apara pe sticla, ea si gasca de tucalari din trusturile toxice.

    Iar CNA-ul ar trebui ras si reinventat, ptr. ca au unitati de masura distorsionate si paralele cu realitatea transmisa zilnic de antene si irealitatea. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

06 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9728
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4760
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3165
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.6244

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb