SCHIMBĂRI CU CÂNTEC Ionel Malenda, noul director general al SMART

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Energie / 20 decembrie 2012

Ionel Malenda, noul director general al SMART

Cosmin Monac, directorul general al SMART rămas de pe vremea guvernării PDL, a fost înlocuit din funcţie cu Ionel Malenda (membru PNL).

Surse din Transelectrica ne-au spus că, deşi numirea domnului Malenda a avut loc în urmă cu o săptămână, abia ieri a avut loc înlocuirea oficială pentru că domnul Monac s-a dat greu dus din SMART, filiala trans-portatorului naţional de energie. Sursele noastre afirmă că domnul Monac a refuzat să predea actele societăţii, ştampila, a tăiat faxul şi că s-a baricadat în birou, nepermiţând accesul în sediul SMART, pe motiv că membrii Consiliului de Administraţie (CA) nu ar fi avut mandat să-l schimbe. Prin Transelectrica se vorbeşte că domnul Monac ar fi trecut în barca PNL, în speranţa de a rămâne la şefia SMART.

Ieri abia s-a putut instala noua conducere de la SMART, mai spun sursele citate. Ionel Malenda a fost consilier al unui vicepreşedinte CNVM, manager la BCR Asigurări de VIG, Asirom Viena Insurance Grup, expert birou parlamenter şi director general al Administraţiei Fluviale Dunărea de Jos Galaţi (2008-2009).

Noul CA al SMART este prezidat de directorul general al Transelectrica, Andrei Gabriel Benghea Mălăieş. Din CA mai fac parte Ionel Malenda, Gabriel Piţu, Liviu Radu şi Maria Râmniceanu.

SMART SA a fost înfiinţată prin reorganizarea Transelectrica SA, ca filială deţinută integral de aceasta. SMART SA are ca obiect de activitate efectuarea de revizii şi reparaţii la echipamentele primare şi secundare din reţelele electrice, inclusiv măsuratori profilactice, remedierea incidentelor la instalaţiile electrice, prestări de servicii în domeniul energetic, microproducţie de echipamente electrice de plată pentru participanţii la piaţă, în conformitate cu tranzacţiile realizate.

Cosmin Monac a fost numit la conducerea SMART în martie 2011. Anul trecut compania a raportat un profit de 7,5 milioane lei şi venituri totale de 186,3 milioane lei.

În 2011, CA al SMART era compus din Florin Mârza, Adrian Băicuşi, Gheorghe Vişan, Victoria Lupu, Ciprian Ciobotaru, Marian Florea, Horia Hăhăianu şi Alin Vlădulescu.

Opinia Cititorului ( 16 )

  1. Monac a facut achizitii aberante,pedirectorii de sucursale lipsiti de onestitate i-a pus sa semneze in fals executia a multor lucrari fictive pe bani grasi.De exEchipamentele tehnice de lucru,desi se gasesc in magazine tip Dedeman la preturi normale pietei au fost achizitionate la preturi de chiar zece ori mai mari si in cantitati aberante.In SMART se fura de se rupe ,adevarate gasti conduc sucursalele si centrele.Profit???,pentru hoti ca muncitorii cinstiti si cunoscatori de meserie ,nimic.N-o sa dezvaluie nimeni mizeria.

    1. S-a dus profitul vostru cu Malenda

      Nu pot intelege cum a fost numit o caricatura ca Monac in acel post.

      Cred ca v-a face treaba buna,in ciuda carcotasilor. SUCCES !

      Poate nu sti cine sta in spatele lui.

      Cred ca Ionel malenda va face treba excelenta. A fost director AFDJ Galati si a lasat compania pe profit. Acolo a adus doua mil euro de la banca Mondiala (cand nimeni nu putea sa o faca pana atunci) pentru niste investitii de mare impact, investitii aducatoare de bani pentru Romania. Ba mai mult, a marit salariile muncitorilor, a creat conditii de munca de calitate.

      Asteptam,speram chiar,dar sa nu puna botul la" traistile cu merinde"pe care sunt obisnuiti directorii de la bacau,constanta,pitesti,craiov a sa le ofere.Daca il vor cumpara atunci si asta va da pe o pila de 20 de ori mai mult si va lua multe.

      acest impostor din macin, fost vice de care radea tot satul, este un agramat si jumatate si un monument de prostie. o sa va convingeti in timp si o sa va prapaditi ce caricatura de om e

      Sunt de acord cu tine dle Marian, numai invidiosii pot spune lucruri urate despre un om care a dovedit ca este capabil.SUCCES DLE MALENDA!

      Politic, frate!

      Fugi de la PSD la pdl, te dai tehnocrat, ungi acolo unde trebuie şi ajungi director într-o companie de stat!

      Şi mie, cred că şi altora care au avut norocul să-l cunoască pe caricatură, li s-a produs un şoc numirea feteleului la SMART 

      pai Malenda nu e tot caricatura?

      in afara de pliante si sacose impartite in campania electorala, cat de capabil e?

      in Romania nu mai exista capabili si destepti ci neajutorati si tupeisti? oare ptr. cat timp ii vom mai lasa sa ne umileasca? 

    Este absolut necesar un audit dar mai ales un control al institutiilor abilitate pentru a demasca jaful produs sub conducerea lui Monac. Nu stim ce se va intampla in continuare dar ceea ce s-a intamplat trebuie neaparat elucidat.

    1. Control da,dar mai ales la sucursale.

    ce se va intampla cu directori de sucursale care au fost pusi politic de pdl adica de monac

    ce se va intampla cu directori de sucursale care au fost pusi politic de pdl adica de monac

    1. deocamdata stau linistiti pe posturi nu s-a schimbat nimic . doar salarile muncitorilor au ramas cam din 2001 la fel desi se spune ca exista profit .

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb