Schneider Electric a susţinut tranziţia energetică la Climate Week NYC

R.S.
Companii / 30 septembrie

Schneider Electric a susţinut tranziţia energetică la Climate Week NYC

Schneider Electric a prezentat la Climate Week NYC o serie de iniţiative semnificative de decarbonizare şi perspective asupra nevoii urgente de progres, pentru a îndeplini obiectivul global de triplare a capacităţii regenerabile şi de dublare a eficienţei energetice, în condiţiile unei tranziţii juste, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Electrificarea şi digitalizarea se află în centrul strategiei noastre de accelerare a decarbonizării - ceea ce numim Electricitate 4.0. Peisajul energetic evoluează rapid, oferind companiilor oportunităţi fără precedent de a remodela modelele de afaceri, de a îmbunătăţi eficienţa şi de a-şi spori rezistenţa", spune Jean-Pascal Tricoire, Chairman, Schneider Electric. "În cadrul Climate Week, am urmărit să arătăm cum integrarea timpurie a tehnologiilor inovatoare, precum inteligenţa artificială, poate genera sustenabilitate fără a compromite obiectivele de business", potrivit comunicatului.

În timpul Climate Week din NYC, Schneider Electric a prezentat iniţiative pentru a accelera decarbonizarea pentru companii. Compania susţine o abordare holistică a sustenabilităţii, acordând prioritate valorii reale şi valorificând puterea tehnologiei şi a colaborării în diferite industrii: de la centre de date şi transport, până la reţele şi lanţuri de aprovizionare. Noua carte albă a Schneider Electric, "Artificial Intelligence for Energy Transition", lansată în timpul evenimentului, explică rolul esenţial al tehnologiei în stimularea eficienţei şi sustenabilităţii în diferite sectoare, de la procesele industriale la sistemele de case inteligente.

În cadrul evenimentului, compania a subliniat, de asemenea, importanţa acordurilor de transfer de credite fiscale, activate de Inflation Reduction Act, ca instrument strategic şi puternic pentru accelerarea investiţiilor în tehnologii de energie curată. Transferul şi schimbul de credite fiscale ajută companiile din întreaga lume să-şi atingă obiectivele de sustenabilitate, realizând în acelaşi timp economii semnificative la nivel de taxe. Pe parcursul săptămânii, Schneider Electric a prezentat actualizări privind electrificarea infrastructurii de transport şi decarbonizarea lanţurilor de aprovizionare, precum şi oferte de transfer de credite fiscale.

Schneider Electric, numită recent cea mai sustenabilă companie din lume, a abordat şi subiectul referitor la potenţialul decarbonizării clădirilor, atât noi, cât şi modernizate. Institutul de Cercetare pentru Sustenabilitate de la Schneider Electric a prezentat un nou studiu privind practicile sustenabile în proiectarea clădirilor şi selecţia materialelor. Analizând peste 550 de clădiri, cercetarea demonstrează că reduceri semnificative ale carbonului încorporat, consumului de apă, consumului de energie şi ecotoxicităţii pot fi obţinute prin alegeri strategice de proiectare. Studiul subliniază modul în care tehnologiile digitale sunt cruciale pentru sectorul construcţiilor pentru a realiza aceste reduceri de impact asupra mediului, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9756
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4451
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2677
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9563
Gram de aur (XAU)Gram de aur378.7000

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb