Schneider Electric lansează o nouă gamă de dulapuri metalice modulare

F.D.
Companii / 19 ianuarie

Schneider Electric lansează o nouă gamă de dulapuri metalice modulare

Schneider Electric a lansat PanelSeT SFN, o nouă gamă de dulapuri metalice modulare, concepută pentru a permite realizarea de tablouri electrice formate din multiple coloane. PanelSeT SFN se evidenţiază prin două caracteristici: carcasele care se instalează pe sol sunt sustenabile şi versatile şi pot fi comandate în 3 moduri diferite: asamblate, sub formă de kit sau personalizat pe proiectele clienţilor, conform unui comunicat de presă al companiei.

Potrivit sursei citate, oţelul decarbonizat, din care sunt realizate aceste dulapuri este produs, în proporţie de 50%, din oţel reciclat şi procese ecologice, amprenta de carbon asociată producţiei sale fiind redusă astfel cu 34%.

PanelSeT SFN se adaptează pe diferite proiecte ale clienţilor, fie că este vorba de distribuţie electrică sau de aplicaţii industriale prin flexibilitate şi uşurinţă în utilizare, determinate de modificările rapide şi eficiente.

Designul său modular oferă scalabilitate maximă, în timp ce versiunea asamblabilă reduce cu până la 80% spaţiul de depozitare necesar.

Gama PanelSeT SFN se mai evidenţiază prin:

Reducerea amprentei de carbon datorită utilizării energiei regenerabile; este ambalată în carton reciclat în proporţie de 70-100%;

Robusteţe: poate susţine o încărcare de până la 1500 KG, pentru o mai bună fiabilitate a proceselor industriale şi durabilitate a echipamentelor;

Flexibilitate şi personalizare: Uşile dulapurilor se pot schimba în funcţie de proiectele clienţilor. Designul modular permite realizarea a până la 600 de combinaţii;

Eficienţă operaţională îmbunătăţită cu noi functionalităţi, reducând timpul şi efortul pe parcursul întregului proces de montare şi instalare.

"La Schneider Electric, credem în redefinirea managementului energiei prin intermediul unor soluţii sustenabile care oferă flexibilitate şi inovaţie. De la cele mai complexe softuri, la cele mai utile şi mai ergonomice produse şi echipamente. PanelSeT SFN exemplifică orientarea noastră către soluţii versatile şi eficiente, produse din materiale reciclate, cu respect pentru mediul înconjurător", a spus Victor Donici, Offer Manager la Schneider Electric. "Această nouă gamă consolidează angajamentele noastre de sustenabilitate, oferă o adaptabilitate de neegalat în domeniul panourilor electrice de distribuţie şi răspunde proiectelor diferite ale clienţilor noştri, stabilind noi standarde în acest domeniu."

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. amprenta de carbon asociata productiei nu este tot una cu amprenta totala finala de carbon de pe lant.

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb