Schneider Electric lansează primele soluţii energetice pentru locuinţe, realizate din plastic oceanic reciclat

G.B
Companii / 17 ianuarie 2022

Schneider Electric lansează primele soluţii energetice pentru locuinţe, realizate din plastic oceanic reciclat

Schneider Electric a prezentat la CES 2022 cele mai recente inovaţii în ceea ce priveşte casele inteligente şi sustenabile, ca parte a angajamentului său de a răspunde cererii în creştere, pentru soluţii energetice durabile şi sustenabile pentru locuinţe. Inovaţiile includ primele prize şi întrerupătoare din industrie realizate din materiale oceanice şi noi îmbunătăţiri ale aplicaţiei Wiser Energy Center, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, introducerea de noi tehnologii şi schimbarea tiparelor de consum vor determina o scădere a nivelului global de emisii de CO2 cu 30% până în 2050, răspunzând unei nevoi obiective pentru viitor.

Potrivit unui sondaj recent realizat de Schneider Electric, 85% dintre oameni cred că efi-cienţa energetică este cel mai important aspect al îmbunătăţirii caselor şi mai mult de jumătate (53%) consideră că este de datoria lor să reducă emisiile de carbon. Având în ve-dere că locuinţele urmează să fie cel mai mare contributor la emisiile cu efect de seră în următorul deceniu, consumatorii cer soluţii inovatoare care să le ofere control asupra modu-lui în care energia este produsă, stocată şi distribuită în casă.

"În ultimul an, casele noastre au fost supuse unei presiuni mai mari decât în orice moment din istoria recentă - de la incendii forestiere şi întreruperi cauzate de temperatură, până la zăpadă şi gheaţă care au cauzat întreruperi în alimentarea cu energie electrică. Nu este deloc surprinzător faptul că oamenii nu sunt doar dispuşi, ci şi pregătiţi să acţioneze pentru a diminua impactul schimbărilor climatice", a declarat YiFu Qi, Executive Vice President, Home and Distribution Division la Schneider Electric. "Consumatorii realizează valoarea de a construi nu doar o casă inteligentă, ci şi o casă inteligentă şi sustenabilă, iar accentul nos-tru pe inovare le permite să facă schimbări reale în casele lor, începând chiar de astăzi."

Cea mai recentă versiune a aplicatiei Wiser Energy Center, lansată de Square D Energy Center din SUA, ajută la îndeplinirea obiectivelor globale de sustenabilitate ale viitorului locuintelor, oferind în mod convenabil energie inteligentă, sigură şi durabilă/eficientă. Con-sumatorii au acum control deplin asupra modului în care energia este produsă, stocată şi distribuită în casele lor. De asemenea, pot trece de la surse de energie convenţionale la surse alternative de energie - inclusiv baterii, energie solară sau generatoare - pentru a îmbunătăţi eficienţa energetică, a optimiza utilizarea energiei şi a reduce costurile.

Schneider Electric este prima companie care oferă, la CES 2022, soluţii din plastic oceanic reciclat care creează o economie circulară cu adevărat funcţională. Clienţii pot contribui acum la reducerea poluării oceanelor alegând produse sustenabile - inclusiv întrerupătoare, prize şi rame - fără a compromite durabilitatea şi stilul. Gama de produse Merten Ocean Plastic include un întrerupător realizat din plase de pescuit din poliamidă, colectate în largul coastei Indiei şi a Mării Arabiei şi prezintă sigla Ocean Plastic, se arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb