Se deschide primul Chinatown din România şi cel mai mare din Europa

F. A.
Comunicate de presă / 18 iulie 2011

Un minioraş de tip Chinatown se va deschide, în 19 iulie, în localitatea ilfoveană Afumaţi, situată la 16 km de Bucureşti, potrivit surselor de presă. Pe un spaţiu de 40 de hectare vor exista magazine, depozite, birouri şi locuinţe cu specific chinezesc. Investiţia e 100% chinezească.

Rezultatul unei investiţii de 150 de milioane de euro realizată de către 19 oameni de afaceri chinezi, complexul de la Afumaţi va reprezenta, alături de deja consacrata zonă Dragonul Roşu din Colentina, principalul centru de desfacere a mărfurilor chinezeşti din sud-estul Europei. Suprafaţa totală a complexului este de 40 de hectare. Pe această suprafaţă sunt amplasate 3.275 de spaţii comerciale, 1.380 depozite logistice, la care se mai adaugă cafenele, restaurante, cazinouri, bănci sau grădiniţe.

Conducerea China Town este formată din Pan Jidong, om de afaceri chinez prezent în România încă din 1992, deţinător al distincţiei "Patriot remarcabil peste hotare" a statului chinez, Alexandru Ioan - Wang Yan, om de afaceri român de naţionalitate chineză şi Shengfei Weng.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Daca nu am fi la curent cu intentia Chinei de a deveni numarul unu in economia mondiala am trece peste stirea respectiva. La fel, daca nu am sti de contrafacerile chinezesti. Numai ca, Romania este prea mica pentru un ChinaTown ! Acest ChinaTown va trebui controlat ca o zona aparte .Straina de poporul roman. Romania are o suprafata mica si resurse uriase. Inca. Care trebuie protejate de lacomia acestui tigru asiatic. Si pastrate pentru poporul roman. Raul a fost facut totusi. Trebuie izolat si zonele adiacente strict controlate. In asemenea situatii ,economia trebuie sa fie de stat ,nu privata. Si aplicat cu rigurozitate principiul reciprocitatii in schimburile economice. Nu e de glumit cu China !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb