Sebastian Vlădescu va fi subordonatul lui Vosganian la Finanţe-Economie

N.I.
Ziarul BURSA #Politică / 6 aprilie 2007

Sebastian Vlădescu

Sebastian Vlădescu

Fostul ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, a fost numit, la propunerea lui Vosganian, secretar de stat în Finanţe, în locul democratului Bogdan Drăgoi, şi se va ocupa de gestionarea fondurilor structurale şi a trezoreriei statului, a anunţat ieri Guvernul, printr-un comunicat. Noul ministru al Finanţelor şi Economiei, Varujan Vosganian a declarat, recent, că, în opinia sa, premierul îl va păstra pe Vlădescu în apropierea sa şi că va discuta cu acesta o eventuală colaborare în Ministerul de Finanţe făcând referire la funcţiile deţinute de Vlădescu în comisiile de privatizare.

Vlădescu a fost numit în septembrie 2005 în funcţia de ministru al Finanţelor datorită unei strânse relaţii cu premierul Tăriceanu căruia i-a fost coleg în guvernul CDR şi care l-a numit "cel mai bun ministru de finanţe al României".

Sebastian Vlădescu a mai deţinut două funcţii importante în Finanţe, înainte de a fi minis­tru. Acesta a fost consilier al ministrului Decebal Traian Remeş şi, ulterior, secretar de stat.

Fostul ministru a avut numeroase demnităţi, în ultimii zece ani: consilier al ministrului Industriei, în timpul mandatului lui Tăriceanu la acest minister, membru al Comisiei interministeriale a Eximbank (1997), preşedinte al Consiliului de Încredere al AVAB (2000), membru în comisia de privatizare a BCR (2000-2001), membru în CA al CEC (2000-2001), în CA al Petrom Service (2002-2003), în CA al Upetrom 1 Mai (2002-2005), în CA al Petrom (2005), preşedinte al Consiliului de supraveghere al BCR (2005). În momentul în care a fost numit ministru, Vlădes­cu era acţionar la cinci firme.

În perioada mandatului, Vlădescu a fost desemnat preşedinte al Comisiei de privatizare a BCR, preşedinte al Comisiei de privatizare a CEC, preşedinte al Comisiei de privatizare a Daewoo Automobile Craiova.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb