SeedBlink lansează programul ESOP Design

F.D.
Companii / 20 februarie

SeedBlink lansează programul ESOP Design

SeedBlink, în colaborare cu Mavers Tax Advisory şi Andronic x Partners, a anunţat astăzi lansarea ESOP Design, o soluţie all-in-one creată în premieră în România pentru startup-urile care doresc să integreze recompensarea angajaţilor prin părţi sociale sau acţiuni în strategia lor de creştere, conform unui comunicat de presă al companiei.

Prin experienţa specialiştilor în domeniul juridic, fiscal şi al gestionării digitale, acest pachet simplifică procesul de creare şi gestionare a Planurilor de Opţiuni pentru Angajaţi (ESOP) pentru companiile româneşti, oferind fondatorilor uneltele şi expertiza necesare pentru a implementa ESOP-uri eficiente, adaptate specificului juridic şi fiscal din România.

Parteneriatul ESOP Design se aliniază angajamentului strategic al SeedBlink de a promova creşterea numărului de persoane care deţin părţi sociale sau acţiuni în România şi Europa. În 2024, SeedBlink îşi intensifică eforturile de a scala platforma de equity management Nimity, simplificând planurile de opţiuni pentru acţiuni pentru angajaţi, procesul de finanţare şi comunicarea cu investitorii.

"Dorinţa de a include angajaţii în succesul startup-urilor este mai actuală ca niciodată. ESOP Design răspunde acestei nevoi oferind o cale simplificată pentru companii de a configura, lansa şi gestiona planuri ESOP pentru angajaţi, asigurând astfel că talentele performante sunt atrase, menţinute şi motivate. Sinergia expertizei partenerilor din cadrul ESOP Design deschide calea pentru startup-uri de a cultiva antreprenoriatul în echipele lor. Integrând ESOP-urile în ecosistemul de startup-uri, aliniem interesele şi contribuim la crearea următoarei generaţie de business angels din Europa. Vom extinde conceptul cu parteneri din mai multe ţări în următoarele luni", a afirmat Andrei Dudoiu, Managing Partner la SeedBlink.

"Scopul nostru colectiv este de a face ESOP-urile accesibile, cu o implementare rapidă şi fără riscuri fiscale, astfel încât fondatorii să se bucure de o experienţă de administrare simplificată. Ne dorim ca aceştia să dobândească cunoştinţe fiscale noi şi necesare pentru expansiunea afacerii dincolo de graniţele României prin această implementare de ESOP care le permite să mărească retenţia şi motivaţia salariaţilor cheie", a declarat Andreea Cosmănescu, Managing Partner la Mavers Tax Advisory.

"ESOP-ul este inima unei companii, pentru că oamenii sunt cei care stimulează creşterea unui start-up alături de fondatori. Programul ESOP Design este menit să clarifice pe înţelesul tuturor conţinutul unui astfel de program şi să simplfice crearea, implementarea şi gestionarea acestuia. Suntem bucuroşi să contribuim la atingerea scopului strategic al SeedBlink şi Nimity", a adăugat Ana Maria Andronic, Founding Partner la Andronic x Partners.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb