Senatul are nevoie de 9.1 milioane de lei pentru a funcţiona

N.I.
Ziarul BURSA #Macroeconomie / 10 iunie 2009

Conducerea Senatului cere ca la "proxima" rectificare bugetară să-i fie suplimentat bugetul cu 9.1 milioane lei , chestorul Senatului, Ion Chelaru afirmând că sumele forfetare destinate senatorilor precum şi alte cheltuieli nu vor mai putea fi achitate.

Domnia sa a explicat: "Cu tot regimul de restricţii şi austeritate introdus de Biroul Permanent suntem în postura în care este nevoie urgent de suma 9.119 mii lei pentru continuarea activităţii. Cred că pregătim frumos o cheie cu lacăt.

Ion Chelaru a adăugat că senatorii speră ca la "proxima" rectificare, eventual pozitivă, să primească suma cerută, informează Newsin.

Potrivit unui Memorandum intern aprobat, ieri, în Biroul Permanent al Senatului, ca urmare a rectificării bugetare din mai, este necesară o suplimentare a bugetului Senatului cu 3,6 milioane de lei la capitolul "Cheltuieli de personal", aproape 4,6 milioane pentru "Bunuri şi servicii", şi 920.000 de lei, pentru "Asistenţă socială".

Astfel, în condiţiile în care Minis­terul Finaţelor Publice nu va lua în considerare această cerere la următoarea rectificare bugetară, Senatul nu va putea achita suma forfetară pentru cheltuielile senatorilor în circumscripţii, pentru lunile noiembrie şi decembrie, cheltuielile legate de deplasările în străinătate, precum şi cheltuielile privind cazarea senatorilor în Bucureşti şi în circumscripţii, începând cu noiembrie.

Totodată, Senatul nu va mai putea plăti premiile trimestriale care se acordă angajaţilor, pentru trimestrele II şi III, cheltuielile cu încălzirea, cu carburanţii şi lubrifianţii auto.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb