SERGE R. GONVERS, COUNTRY MANAGING PARTNER BAKER TILLY:  "Dorim să ne consolidam în continuare prezenţa pe piaţa din România"

G.D.
Companii / 2 iunie 2022

Serge Gonvers, Country Managing Partner Baker Tilly România

Serge Gonvers, Country Managing Partner Baker Tilly România

Firma internaţională de consultanţă Baker Tilly South East Europe, parte a Baker Tilly International, l-a numit pe Serge R. Gonvers în calitate de Country Managing Partner pentru România, conform unui comunicat remis redacţiei. Numirea sa face parte din strategia firmei de a-şi consolida şi dezvolta prezenţa în România.

Serge Gonvers, Country Managing Partner Baker Tilly România: "Piaţa serviciilor de consultanţă şi consiliere financiară din România a atins în ultimii ani un nivel ridicat de sofisticare şi competitivitate, observându-se o creştere a cererii pentru servicii care necesită o expertiză tot mai specializată şi complexă. În calitate de profesionişti orientaţi spre soluţii, dorim, în perioada următoare, să ne consolidăm în continuare prezenţa pe piaţa locală şi regională, valorificându-ne punctele noastre forte, atât în domeniul serviciilor financiare şi de consultanţă în procesele de fuziuni şi achiziţii, precum şi in acela al serviciilor fiscale, oferite de biroul nostru din Bucureşti, răspunzând astfel celor mai exigente aşteptări ale clienţilor noştri."

Baker Tilly este o firmă de servicii complete de contabilitate şi consultanţă, specializată în audit, fiscalitate şi consiliere financiară. Beneficiind de o echipă locală cu o vastă experienţă şi competenţe multidisciplinare, precum şi de accesul la o reţea regională şi internaţională de experţi de top, Baker Tilly dispune de acoperirea globală şi expertiza locală necesare pentru a oferi servicii la nivelul de specializare şi complexitate cerut de piaţa actuală, subliniază sursa citată.

Serge Gonvers, Country Managing Partner Baker Tilly România: "Biroul nostru din Bucureşti a marcat recent peste 20 de ani de activitate. Istoria noastră se regăseşte la baza construcţiei pe care o întreprindem în continuare, cu credinţa fermă că putem oferi oamenilor abilităţile necesare construirii propriului viitor, participând astfel nemijlocit şi la demersul de consolidare a pieţei. Am reuşit să creăm o alianţă Baker Tilly cu experţi - parteneri locali în principalele oraşe ale României - Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi şi Timişoara, de care suntem foarte mândri, facilitând astfel accesul pieţei la competenţe de consultanţă la cel mai înalt nivel."

Cetăţean elveţian stabilit în România din 1994, Serge Gonvers are o experienţa profesională de peste 35 de ani în finanţe şi management de afaceri, colaborând cu un număr important de corporaţii multinaţionale din România şi din întreaga lume. În calitate de partener în cadrul mai multor firme de consultanţă de top din România, inclusiv propria sa firmă, a consiliat şi sprijinit un număr mare de corporaţii şi antreprenori străini şi locali în dezvoltarea de proiecte în domeniile industrial, comercial sau imobiliar.

Contabil autorizat şi auditor financiar, membru CECCAR, CAFR şi ASPAAS, Serge este şi Profesor Asociat în cadrul Facultăţii de Administrare a Afacerilor din Bucureşti (ASE-FABIZ) şi membru în Consiliul de Administraţie al Camerei de Comerţ Franceză din România (CCIFER), precum şi în multe alte organizaţii nonprofit din domeniul cultural sau caritabil, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb